Three Group -(pää)juoni

Siirry alas

Three Group -(pää)juoni

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 14.06.14 11:31

Selitän tässä nyt lyhyesti uuden MW:n pääjuonesta, johon varsinkin alun kaikki järjestetyt eventit liittyvät. Jokainen on toki vapaa perustamaan omia juoniaan, mikä on enemmän kuin suositeltavaa, mutta tämä pääjuoni on lähinnä ydinporukan käsialaa. Jokaiselle ryhmälle ja hahmolle tulee tulevaisuudessa varmasti tehtyä oma (parempi) esittelysivu, mutta näin alkuun ropen käyntiin saamiseksi lyhyt esittely riittää.

Pääjuoni keskittyy rikollisliittouman, Three Groupin ympärille. Three Group on nimensä mukaisesti kolmen rikollisjärjestön liittouma, joka koostuu Kuubalaisesta kartellista La Costa Sur Cartelista, amerikanitalialaisen gangsterin johtamasta Rossi's Gangista, sekä Redneckeistä, joiden kanssa toimii myös pahamaineinen Blitzkrieg MC -moottoripyöräjengi. Grenada Police Department on myös oleellisessa roolissa juonen kannalta. Three Group on hyvin salassa pidettävä liitto, josta lähinnä tietävät vain kunkin ryhmän ylimmät johtajat ja heidän lähipiiri. Kaduilla kumminkin liikkuu huhuja liittouman olemassaolosta.

Kuubalaiset / La Costa Sur Cartel
- Ryhmittymä on jakautunut karkeasti kahteen lahkoon: kartelliin ja katujengeihn. Kartelli on näistä korkea-arvoisin ja edustaa Three Groupissa.
- Kartellin johdossa toimii urarikollinen Amon Bustamante (Hahmolla pelaa OmarLittle). Bustamante aloitti huumekaupan 12-vuotiaana ja on istunut vankilassa 10 vuotta, joten hän on katujen kasvattamana noussut rikollisimperiumin johtoon. Bustamante on perso hedonistiselle elämäntyylille ja hän pitää erityisesti juhlimisesta ja oman valtansa, sekä varallisuuden näyttämisestä. Erittäin korkealla kriminaaliviekkauellaan hän on kumminkin osannut samalla pitää asemansa turvansa.
- Rick Padrón (Serri) on Bustamanten hyvä ystävä ja korkea-arvoinen kartellin jäsen. Hän on keskittynyt lähinnä legittien liiketoimintojen pyörittämiseen, sekä niiden takana tapahtuvaan rahanpesuun. Hänet tunnetaan myös Nightclub Heavenin omistajana.

Rossi's Gang
- Tony Rossin pyörittämä jengi on vain muutamassa vuodessa saavuttanut vakaan aseman Grenadan alamaailmassa. Vaikka Rossilla on New Yenkiläinen mafiatausta, koostuu jengi sekalaisista jäsenistä. Toisin sanoen jengillä ei ole esimerkiksi mitään etnistä taustaa, mutta sillä on alaisuudessaan mm. haitilaisista koostuva katujengi.
- Tony ajautui 2000-luvun alkupuolella ongelmiin New Yenkin alamaailmassa. Castagnan mafiaperheen päällikkö näki parhaaksi lähettää hänet Grenadaan, sillä siellä oli mafiaperheen eräs alajaosto, joka tarvitsi Tonyn kaltaista voimakasta enforceria. Grenadassa kumminkin odotti surkea näky, sillä paikalliset "gangsterit" olivatkin lähinnä mafiaelämästä eläköityneitä, eikä jaostolla ollut käytännössä mitään asemaa Grenadan alamaailmassa. Rossi joutui taistelemaan tiensä läpi yhdeksi Grenadan vaikutusvaltaisimmaksi kriminaaliksi, johon hän erityisesti pääsi tekemällä yhteistyötä haitilaistaustaisen kriminaalin Pierre Loven kanssa. Matkan varrella Rossi keräsi ympärilleen myös joukon muita alamaailman vaikuttajia ja näin syntyi sekalainen, mutta vahva rikollisorganisaatio Rossin johdolla.

Rednecks / Blitzkrieg MC
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa