The Syndicate -juoni

Siirry alas

The Syndicate -juoni

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 28.05.13 2:14

Eli koitan tähän selventää nyt avatun roolipelin ensimmäistä juoni-ideaa. Muistaen kumminkin että kyseessä roolipeli, eli tarinan eteneminen on täysin improvisaatiota. Tässä on kumminkin juonen pohja ja lähtökohdat, jotka lähinnä minä ja Stuka (Tarantino) ollaan suunniteltu.Ylempänä on esiteltynä kaikki ryhmittymät, joiden sisällä on sitten yksittäisiä henkilöhahmoja ja tapahtumia. Kaksi pääryhmää ovat Syndicate ja PPD (Penasco Police Department). Se kumman ympärille juoni lähtee kehittymään on sitten roolipelaajien valittavissa, mutta oletettavasti rikolliset ovat mielenkiintoisempia. The Syndicate on eri rikollisjärjestöjen luoma yhteenliittymä, jotta voitaisiin välttää jengisodat ja erimielisyydet, sekä pitää kaupungin alamaailmaa tiukemmassa otteeessa. Syndicate ei ole mikään posse, joka hengaa yhdessä vaan jokaisesta jengistä johtajat kokoontuvat noin pari kertaa kuukaudessa puhumaan liiketoimista. Suurin osa roolipelaamisesta tapahtuu ryhmien sisällä, joten on suositeltavaa että luot jokaiseen yllämainittuun ryhmään yhden henkilön (myös poliiseihin). Kuten jo yllä tuli selväksi, juoni keskittyy Syndicateen ja sitä ikään kuin seurataan eri ryhmien kuvakulmista.

Mikään ei kumminkaan estä sitä, että tämä juoni ei kehity mihinkään suuntaan. Syndicate voi jatkaa olemassaoloaan ilman sen suurempaa draamaa, mutta muistakaa että ilman juonikäänteitä roolipeli ei välttämättä ole mielenkiintoinen. Roolipeliä voi siis hyvin verrata esimerkiksi elokuvaan, jonka käsikirjoittajina toimivat itse pelaajat.

Alla on lueteltuna kaikki ryhmät ja linkit niiden sivuille.


Penasco Police Department
Annan Stukan vielä vähän tarkentaa tämän ryhmän "pienryhmiä". Myös poliisiaseman sisällä voi tapahtua pientä vastakkainasettelua. Wink
- Tony (Serri)

Grande Empire 13

Varrio El Monte
- Big Cuete (Serri)

Armenian Mafia
- Hayastan Kondakyan (PB)


Viimeinen muokkaaja, Serri pvm 14.06.14 10:18, muokattu 3 kertaa
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: The Syndicate -juoni

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 29.05.13 2:43

Edit. En jaksa lisäillä tänne jokaista yksittäistä hahmoa, joten jatkossa linkit vain jengien sivuille jos sellainen on olemassa.
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa