[GE13] Striker

Siirry alas

[GE13] Striker

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 27.05.13 15:48Hahmolla pelaa Serri

Nimi: Xavier Mendoza
Tunnetaan myös: Striker
Syntynyt: 6.4.1989 (Ikä 24), Penasco, CA, Yhdysvallat
Asuinpaikka: El Monte, Penasco, CA, Yhdysvallat
Työ: Rakennusmies

Jengi: Grande Empire 13
Asema: Streetboss


Bio
Striker syntyi Penascossa ja hänet kasvatti yksinhuoltajaäiti. Koko nuoruuden hänen paras ystävänsä oli hänen velipuolensa Danny, joka myös oli häntä vuoden vanhempi. Xavier seurasi velipuoltaan Grande Empire 13 -jengiin ja ei edes vaivautunut jatkamaan high schooliin. Nuoruudessaan hän yrittii saada vanhempien jengiläisten huomiota suorittamalla kaikki hänelle annetut tehtävät, joita olivat mm. kuskina toimiminen, huumeiden välitys, sekä alueiden vartiointi. Ajan myötä vanhemmat jäsenet joutuivat joko vankilaan tai epäaktivoituivat jengitoiminassa. Xavierin velipuoli oli kumminkin aktiivinen jengissä ja pian hän olikin joukon johdossa. Hän nimitti Strikerin varajohtajaksi ja ei mennyt hetkeäkään kun Danny tuomittiin kuudeksi vuodeksi vankilaan. Tästä lähdin Striker hoitaa jengin asioita kadulla ja pyrkii tuomaan velipuolensa viestin kadulle. Striker edustaa jengiään Syndicatessa. Vaikka Striker ei itse ole kovinkaan kylmäverinen tappaja, hänellä on paljon suhteita ja erityisesti nuoret tulokkaat tekevät kaiken, mitä Striker vain käskee. Striker on nimensä mukaisesti kova tappelija.

Strikeria ärsyttää, koska monesti hänen asunnollaan liikkuu liikaa väkeä (lähinnä jengitouhujen merkeissä) ja hän joutuu kamppailemaan oman yksityisyytensä ja jengijohtamisen välillä. Strikerillä on myös tyttöystävä Gabriella ja välillä suhde kokee koviakin ailahteluja (riitojen yleensä liittyen jengiasioihin). Huumeita Striker käyttää satunnaisesti, mutta alkoholista on tullut jo ongelma hänelle. Runsas alkoholin käyttö yhdistettynä äkkipikaiseen luonteeseen tekevät Strikerista välillä ajattelemattoman ja hän saattaa suuttua pienistäkin asioista. Hän toisaalta myös haluaa pitää kiinni kovasta maineestaan jengipomona, eikä anna kenenkään hyppiä silmilleen.


Tapahtumat MW:ssä
8/6/2013 - Striker, Jessica ja Little T kuljettivat kaksi GE13-jengiläistä Vice Kings jengiläisille Syndicaten sopimuksen mukaisesti.
5/6/2013 - Syndicaten kokouksessa päätettiin kahden GE13-jengiläisen rankaisemisesta. Striker suostui tähän vastentahtoisesti.


Viimeinen muokkaaja, Serri pvm 08.06.13 15:49, muokattu 1 kertaa
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: [GE13] Striker

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 08.06.13 15:44

Pientä päivitystä. Lisäilen huomenna vielä suhteet muihin henkilöihin.
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa