[GE13] Pistachio

Siirry alas

[GE13] Pistachio

Viesti kirjoittaja Quentin Tarantino lähetetty 29.05.13 11:49Hahmolla pelaa Stuka

Nimi: Ángel Gomez
Tunnetaan myös: Pistachio, Madd Wizard
Syntynyt: 26.12.1989, Penasco, CA, Yhdysvallat
Työ: Amatööriräppäri, varastoapulainen

Jengi: Grand Empire 13
Asema: Sotilas

Bio
Joulukuun lopulla 1989 syntyneen Ángel Robert Gomezin - eli Pistachion - isä sekä kaksi tämän veljeä kuuluivat San Gabriel Rifa -jengiin. Ángelilla eli Pistachiolla on myös nuorempi veli Tito Gomez, joka tunnetaan paremmin jengipiireissä nimellä Little T. Pistachio ajautui mukaan jengiin jo hyvin nuorena, suurelta osin siksi, koska hänen monet sukulaisensa kuuluivat siihen myös; mukaanlukien Pistachion ja Littlen T:n isä Alvaro, joka istuu San Quentinin vankilassa kuolemansellissä poliisin murhasta tuomittuna. Pistachio on myös Xavier "Striker" Mendozan lapsuudenystävä ja tämän takia kaksikko luottaakin toisiinsa hyvin.

Pistachio jäi kiinni viidestä autovarkaudesta sekä huumausaineiden myymisestä vuonna 2007. Hän sai oikeudessa 5 vuoden tuomion. Pistachio oli aiemminkin pidätetty mm. autovarkaudesta, mutta vankilaan hän joutui nyt ensimmäistä kertaa. Hänet lähetettiin Pelican Bayn huipputurvalliseen vankilaan, jossa hän kovetti itseään jatkuvasti, jotta selviäisi. Vapaus koitti huhtikuussa 2010, jolloin hän oli viettänyt vajaat kolme vuotta telkien takana.

Pian vapautumisensa jälkeen Pistachio muutti omilleen, jatkaen jengitouhujaan. Samalla hän myös jatkoi elinikäistä unelmaansa rap-urasta ja Pistachio onkin toisinaan tuttu näky etelä-Penascon amatööriräppäripiireissä. Hänen taiteilijanimensä eli pseudonyyminsä on Madd Wizard. Pistachio ei ole ollut naimisissa, mutta hän asuu vuokraslummialueella lähellä El Montea vuonna 2012 syntyneen poikansa ja lapsensa äidin kanssa.

Tapahtumat MW:ssä

Muuta
Toisinkuin useammat jengiläiset, Pistachio ei ole hedonistinen juhlijatyyppi vaan hiljainen ja mukavaluonteinen. Sen vuoksi hän ei yleensä vaikuta erityisemmin jengiläiseltä. Pistachio myös yrittää kaikin keinoin välttää väkivaltaa, mutta on kuitenkin kykeneväinen turvautumaan siihen mikäli on pakko. Koska omaa perheen ja lapsen, Pistachio myös on luvannut itselleen ettei liiemmin koske huumeisiin (paitsi että myyntitarkoituksessa).
avatar
Quentin Tarantino
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Stuiggeli
Viestien lukumäärä : 50
Liittynyt : 29.05.2013
Ikä : 15

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa