[GOK] "Chopper"

Siirry alas

[GOK] "Chopper"

Viesti kirjoittaja Falzone lähetetty 07.07.14 15:37


Vasemmalla kuvassa näkyy Oman ja oikealla hänen ystävä Jefferson Reynolds.
NIMI: Oman Jefferson Parkinson
IKÄ: 31 Vuotta
TYÖ: Työskentelee omassa autonkorjaus ja -tuunaus liikkeessä

JENGI: Green's of Kramer (Lyh. GOK)
ASEMA: Luottomies

Bio:
Oman syntyi köyhään perheeseen somaliassa, Qardhossa.
Jo 3 vuotiaana hänen iskä heitti henkensä toisen heimon sotilaiden takia, Omanin ja muun perheen piti antautua ja 15 vuotiaana hän joutui pakkotöihin.
17 Vuotiaana heimo kuitenkin kaatui ja Parkinsonin perhe vapautui, perhe oli yhä rahaton joten Oman päätti valita rikollisen polun. Hän ja hänen pikkuveli varastelivat ruokaa sekä tarvikkeita, puolen vuoden varastelun jälkeen, Oman oli hankkinut rahaa Grenadaan muuttamiseen. Hän näki amerikan mahdollisuutena, joten perhe muutti.

Amerikka ei vastannut Omanin toiveita, joten varastelu jatkui siellä, kahden vuoden päästä hänen äiti kuoli. Joka oli kova kolaus Omanille, heidän perheellä ei ollut suojaa. Vanhimpana veljenä hänen täytyi pitää huolta kolmesta lapsesta. Hän liittyi Green's of Krameriin, jossa hän tienasi tarpeeksi kodin hankkimiseen ja ruokaan. Pian hänen lapset olivat nuorisokodissa, ja Oman aloitti oman elämänsä. Oman aloitti oman autonkorjausliikkeensä melkein heti GOKiin liittymisen jälkeen.

Oman on hoitanut palkkamurhia ja hänen toimesta on surmattu kymmeniä ihmisiä, siitä syystä häntä kutsutaan "Chopperiksi" ja se tekee hänestä yhden GOKin tärkeimmän aseen toisia jengejä vastaan.
---Lyhyeks jäi, korjailen myöhemmin---
avatar
Falzone
Valvoja

Retro-nick(it) : Falzone, Tabu, Laiskamato
Nainen Viestien lukumäärä : 61
Liittynyt : 14.02.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa