Rahasysteemi ropeen?

Siirry alas

Rahasysteemi ropeen?

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 07.07.14 11:57

Mitäs mietteitä rahasysteemi herättää kanssaropettajissa? Nythän on menty aika tarinapainotteisella systeemillä, mutta ainakin itsellä on sellanen tuntu, että rope saisi lisää suosiota ja lisää sisältöä rahasysteemillä. Ainakin edellisistä MW:issä rahasysteemi sai suosiota ja kaupungista tuli todella elävä kun pelaajat ajoi taksia, työskenteli baarissa, jne.

Tiettyjä ongelmia rahasysteemissä tietenkin tulee. Ensinäkin sen valvominen ja toimiva pyörittäminen on melko raskasta. Hahmoilla pitäisi olla riittävästi kuluja, jotta rahaa ei jäisi ns. taskuihin pyörimään. Rahan hankkiminen ei kumminkaan pitäisi olla liian tylsää, koska ropenhan idea on pitää vain hauskaa, right? Smile Entä miten NPC-tuloihin suhtaudutaan? Itse mietin, että ehkä järkevin tapa toteuttaa tämä olisi niin, että kun hahmo esimerkiksi työskentelee taksikuskina ja saa toiselta pelaajalta maksun, hän saisi pelaajalta $50 dollaria jonka lisäksi hän saa NPC-hahmoilta tuloa $450, eli yhteensä $500. Näin ei ropettajan tarvitsisi hikihatussa tehdä töitä, mutta edes jotain kuuluisi tehdä.

Jotta rahaa ei jäisi taskuihin pyörimään, hahmoilta voitaisiin viikottain tehdä ns. "elinkuluvähennys", joka voisi riippua hahmon elintason korkeudesta (matala/keskiluokka/rikas). Esimerkiksi keskiluokkainen hahmo tekisi viikottain $400 vähennyksen itseltään ja köyhä $100. Hahmot voitaisiin siis luokitella eri elintasoluokkiin ja elintasoluokat saavat käyttöönsä tiettyjä asioita (jotka voisi vaikka luetella foorumilla). Rikas henkilö voi ajaa urheiluautoa ja asua ydinkeskustassa. Köyhä hahmo taas ei välttämättä voi omata autoa ollenkaan ja asuntokin sitten sijaitsisi ghettossa.


Laittakaas lisää ideoita tulemaan, niin saadaan kehitettyä tästä jotain  Idea 
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rahasysteemi ropeen?

Viesti kirjoittaja Firetruck lähetetty 07.07.14 12:12

Erittäin hyvä idea!

Munmielestä toihan voidaan lisätä jo tolleenkin ropeen.
Ja tehkää forkille ne saatanan kaupat!!

Sit kans sellanen tähän yleisee keskusteluu et ku LA:ssa ropetin, ja mul oli aikas tuottava kukkafarmi, ni siin oli ongelma.
Ongelma oli se, että en saanut myydä YHTÄÄN kukkaa NPC:lle vaan jouduin myymään ingame henkilölle pilveni, ja koska kenelläkään ei ollut rahaa ostaa sitä, olin kuses ku mul oli farmi millen tehnykkää mitää. Koita sit hommaa rahaa.

ELI EN TOIVO SITÄ SAMAA PASKAA TÄNNE OK??
avatar
Firetruck
Valvoja

Mies Viestien lukumäärä : 33
Liittynyt : 05.07.2014
Ikä : 17
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rahasysteemi ropeen?

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 07.07.14 12:46

Tuota täytyykin sitten miettiä miten ihmisiä saadaan ostamaan tavaroita. Suunniteltiin jo semmosta varakkuus-level -systeemiä, mistä puhuinkin jo tuossa ylempää. Perinteistä rahan "siirtelyä" ei tapahtuisi, vaan myyjä saisi aina lisättyä kaupasta itselleen rahaa, mutta se edellyttäisi ostajalta tiettyä varakkuustasoa. Esimerkiksi noita tiettyjä huumeita voisi ostaa jo alhaisella tasolla, koska se on köyhille tyypillistä.
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rahasysteemi ropeen?

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa