Broom Organization

Siirry alas

Broom Organization

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 17.06.14 9:48

Broom Organization

Perustaja(t): Reginald "Ronnie" Broom
Aktiivisena: 1990-luvun alusta lähtien
Vaikutusalueet: Balfour, Polizzi-Vansandt, Wandalyn Circle, West Birkland, Plymouth Heights
Rikollistoiminta: Huumeet, murha, kiristys, petos
Etnisyys: Pääasiallisesti afroamerikkalaiset
Jäsenmäärä: n. 150-180

Yleistä
Broom rikollisimperiumi on vaikuttanut Birklandin kaduilla 1990-luvun alusta lähtien. Alkujaan crack-kokaiinilla aloittanut huumejengi vaikutti pääasiassa Balfourin pahamaineisen kaupungin luoteisosassa, mutta laajeni merkittävästi tultaessa 1990-luvun puoliväliin. Liiketoiminnan kasvaessa organisaatio alkoi välittämään myös heroiinia sekä muita vahvaksi luokiteltavia huumeita. 2000-luvulle tultaessa Broomin organisaatio on Birklandin kaupungin vaikutusvaltaisin ja hallitsevin rikollisorganisaatio; suurin osa Balfourin kaupunginosasta, useat kadut Polizzi-Vansandtilla ja Wandalyn Circlellä kuuluvat ryhmittymän piiriin.

Organisaatio
Broomin organisaatio on, toisin kuin tyypilliset katujengit, tarkasti organisoitunut sekä järjestelmällinen ja onkin enemmän verrattavissa mafiaan kuin tyypillisiin huumejakelurinkeihin. Organisaatio voidaan karkeasti jakaa kahteen pääryhmään; johtoporras ja sotilaat. Johtoportaaseen kuuluu huumepomo Ronnie Broom sekä tämän luotetuimmat alaiset, sotilaisiin taas kaduilla toimivat gangsterit, joista "alimmalla" tasolla ovat huumeiden katukauppiaat. Käytännössä organisaation johtaja ei juuri koskaan tapaa sotilaita vaan antaa aina käskynsä varapomolle ja/tai kapteeneille, jotka välittävät käskyt ja ohjeet hierarkiassa alaspäin.

Organisaatiorakenne:
Pomo: (Ronnie Broom) Tekee organisaation kaikki päätökset. Broom on erittäin varovainen liikkeissään, jonka johdosta viranomaiset eivät ole onnistuneet saamaan häntä edes syytteeseen.
Neuvonantaja/Varapomo: Ronnie Broomin kakkosmies, joka auttaa päätösten teossa sekä hoitaa tarvittaessa johtajan virkaa.
Kapteenit: Kapteenit, jotka pysyvät pienissä lukemissa, johtavat sotilaita. Jokaiselle kapteenille on jaettu oma vastuualueensa, jolta he keräävät tuotot sekä valvovat alaisuudessaan olevia sotilaita.
Luutnantit: Luutnantit ovat käytännössä katsoen luottosotilaita, joille annetaan vaativimmat hommat, kuten esimerkiksi salamurhat sekä lahjonnat. He kuuluvat monesti organisaation johtoportaaseen, vaikka toimivatkin katutasolla.
Sotilaat: Huumejengin rivimiehet, jotka hoitavat likaiset työt, kuten huumausaineiden katukauppaamisen ja vastaavan. Usein diilerit ovat nuoria ja kokemattomia rikollisenalkuja, jotka eivät ole palvelleet pitkään organisaation palveluksessa.

Toimintatavat
Broomin imperiumi on tunnettu oveluudesta ja järjestelmällisyydestä, mutta myös väkivaltaisuudesta. Chippewan piirikunnan syyttäjävirasto esitti Broomin rikollisjengin olevan vastuussa jopa yhdeksästä selvittämättömästä murhasta vuosilta 1997-2000. Vuoteen 2001 mennessä organisaation johtajaa, Ronnie Broomia, ei oltu saatu kiinni. Matalan profiilinsa lisäksi Broomilla ei ole rikosrekisteriä, ajokorttia eikä juuri muitakaan tietoja viranomaisten arkistoissa.
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa