[-] Jordan Smith

Siirry alas

[-] Jordan Smith

Viesti kirjoittaja Nordwind1 lähetetty 16.07.14 9:10Tietoa
Koko nimi: Jordan Theodore Smith
Tunnetaan: Jordan, Smith
Syntynyt: Burlington, Grenada 10/1/1970
Työ: Kiinteistönvälittäjä
Yritys: Haines Real Estate Agency
Perhe: Äiti Gianna, isä Theodore (kuollut), lapset Stanley (s. 1999), Sarah (s. 2002), Stefan (s. 2005)Biografia
Jordan Theodore Smith syntyi vuonna 1970 Burlingtonissa tavalliselle työläispariskunnalle, Gianna ja Theodore Smithille. Hänen äitinsä työskenteli siivoojana elintarviketehtaalla ja hänen isänsä oli talonmiehen apulainen. Jordanilla ei ollut lapsena juurikaan ystäviä, koska hänen piti jo nuorena poikana auttaa äitiään kotitöissä, koska äiti ei työltään ehtinyt mitenkään tehdä kaikkia kotitöitä. Perheen toimeentulo oli tiukilla, mistä syystä Jordan piti isänsä vanhoja vaatteita ja koska vaatteet olivat hänelle liian isoja, hän näytti vaatteissa täydeltä pelleltä. Jordanilla oli jo lapsena huono näkö, mistä syystä hänen isänsä hommasi hänelle vanhanaikaiset lasit, jotka olisivat olleet ehkä muotia vielä 1930-luvulla.

Kun Jordan aloitti koulun, kaikki katsoivat häntä pahasti ja vaikka Jordan oli reipas ja yritti hankkia itselleen ystäviä, hän ei koskaan niitä itselleen saanut, koska erosi muista edellämainittujen asioiden takia; hän piti vanhoja vaatteita, jotka olivat kaikenlisäksi hänelle liian isoja, hänen lasinsa näyttivät naurettavilta ja kaikenlisäksi hän haisi pahalle, koska perheessä säästettiin vettä kaiken muun lisäksi, joten pesulla käytiin normaalia harvemmin.

Koulussa Jordania kiinnostivat kuitenkin lukuaineet, koska hän pärjäsi niissä hyvin, mutta liikunnassa hän oli kömpelö ja sai aina luokkatoverinsa pilkat niskaansa. Tästä syystä Jordania haukuttiin koulussa aina "pahallehaisevaksi nörtiksi", "luuseriksi", "haisunäädäksi" ja vielä "pöllöksi". Toki muitakin haukkumasanoja Jordanista käytettiin, mutta niitä on aivan liikaa lueteltavaksi. Eräänä päivänä Jordan tutustui poikaan, joka oli kiinnostunut Jordanista ja hänen elämästään. Pojan nimi oli Monk Dahler. Monk puolusti Jordania aina heikompien edessä, jonka vuoksi Monk itsekin joutui kiusatuksi, mutta porukassa Jordan ja Monk olivat vahvempia, jolloin heitä ei enää kiusaajien kommentit hetkauttaneet juuri lainkaan.

15-vuotiaana perhe koki kovan kolauksen, kun Jordanin isä menehtyi sydänkohtaukseen. Jordan ja hänen äitinsä Gianna surivat runsaasti, ja Jordanin oli lopetettava koulu kesken, mistä Jordan ei pitänyt, koska hänen toiveensa oli valmistua korkeaksi virkamieheksi. Jordanin oli etsittävä töitä, ja hän teki rutkasti hanttihommia ikäisekseen. Hän tosin epäonnistui monessa niistä, koska hän oli aina ollut hyvä teoriassa, mutta käytännössä hän aina reputti. Jordan kuitenkin sai tarpeeksi rahaa hänen ja äitinsä elättämiseen.

Eräänä päivänä v. 1996 Jordan meni lähikauppaan, jolloin hän ihastui ensisilmäyksellä kaupan myymäläapulaiseen, Ruth Winterbottomiin. Pariskunta alkoi seurustella ja kolme vuotta myöhemmin Ruth tuli raskaaksi. Jordan halusi varmistaa perheensä elannon ja soitti lapsuudenystävälleen Monk Dahlerille, tietäisikö hän paikkaa, joka voisi tarjota hänelle suhteellisen hyväpalkkaista kokopäivätyötä. Monk vastasi, että Haines Real Estate Agency etsii itselleen kiinteistönvälittäjää. Jordan innostui heti ja pääsi ystävänsä suosittelemana työhaastatteluun, koska Monk itsekin työskenteli ko. yrityksessä, ja kuinka ollakaan, Jordan sai paikan. Työnsä ansiosta Jordan sai hankittua itselleen ja tulevalle perheelleen suhteellisen hyvän omakotitalon Kramerista, hieman paremmalta alueelta kuin Burlingtonista.  Ennen esikoislapsen syntymää Jordan ja Ruth menivät kihloihin, ja esikoispojan Stanleyn ollessa 2-vuotias Jordan ja Ruth menivät naimisiin. Pariskunta sai myös myöhemmin lapset Sarah'n ja Stefanin.

Vuonna 2014 pariskunnan tiet kuitenkin erosivat, kun selvisi, että Ruth tapailee toista miestä. Jordan kuitenkin masentuneena ja alakuloisena päätti jatkaa työtään Haines Real Estate Agencyssa, jossa hänen pomonsa orjuuttaa häntä kellon ympäri ja passittaa tätä jatkuvasti ylitöihin. Tästä syystä Jordanin on hankala selvittää välejään Ruthin kanssa, koska ylitöiden vuoksi hän on hyvin vähän kotona. Jordan kuitenkin antaa suurimman osan rahoistaan lapsilleen, jotteivät he varmasti joudu näkemään nälkää. Ruth ei enää halunnut nähdä "laiskaa ja välittämätöntä miestään". Pariskunnan tiet erkanivat lopullisesti toukokuun 14. päivä vuonna 2014, kun Ruth ja Jordan allekirjoittivat avioeropaperit. Kramerissa oleva talo jäi Ruthille ja lapsille. Tästä syystä Jordan asuu nyt väliaikaisesti äitinsä luona Burlingtonissa ja elättää nyt myös äitiäänkin, koska hänen äitinsä jäi huonon selän takia sairauseläkkeelle vuonna 2012.

Jordan etsii edelleen itselleen asuntoa työn ohella, ja asunnon etsimiseen aikaa on hyvin vähän. Jordanin läheisin ystävä on nykyäänkin Monk Dahler.

Tapahtumat MW:ssä
- 16.7 Jordan rikkoi pomonsa 250 dollarin maksaneen liivin sen jäädessä ystävänsä Monk Dahlerin työsermin väliin, jolloin liivi halkesi kahtia. Liivi oli tarkoitus viedä pesulaan, koska pomo sylki kahvit sen päälle, koska Jordan oli ajatuksissaan keittänyt liian vahvaa kahvia, jolloin pomo sylki kahvit liiville. Jordan juoksi tapahtuneen jälkeen pomoa piiloon vahingossa naisten vessaan, jolloin hän sai potkut. 15 minuutin jälkeen Jordan kuitenkin sopi asian pomon kanssa ja sai työpaikkansa takaisin.
- 17.7 Jordan kidnapattiin kaksi kertaa italialaisten mafiosojen toimesta; hänet siepattiin keskellä Downtownia, hänen salkkunsa vietiin ja puhelin rikottiin. Jordan heitettiin tämän jälkeen heidän autostaan, jossa hänen pukunsa ja Q&Q-merkkinen kellonsa rikkoontuivat myös.

avatar
Nordwind1

Mies Viestien lukumäärä : 6
Liittynyt : 16.07.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa