Tilannekatsaus - Heinäkuu

Siirry alas

Tilannekatsaus - Heinäkuu

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 13.07.14 15:22

Tässä pieni tilannekatsaus MW:n nykyisestä tilasta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Kaikki kysymykset ja aiheeseen liittyvä keskustelu tähän topiciin, jotta ne myös jäävät kaikille näkyviin, koska tämä aihe on erityisen ajankohtainen ainakin seuraavat neljä viikkoa.

Firetruck ja Falzone on valittu roolipelin valvojiksi, joka tarkoittaa sitä, että heillä on oikeudet antaa banneja, varotuksia ja käyttää ylintä päätäntävaltaa roolipelin kulussa. Valvojien vastuulla on myös järjestää eventtejä ja tekemistä pelaajille. Kaikenlainen narina ja niskurointi uusia valvojia kohtaan on kielletty! Mikäli on tarvetta antaa asiallista palautetta, niin oikea paikka sille on tämä foorumi.

Myös huonejärjestelyihin tullaan tekemään oleellinen muutos. Stukan (OmarLittle) nimellä tullaan tekemään "old school"-tyyppinen roolipelihuone, joka sisältää "keskustan", mutta sen lisäksi myös aulan. Uusi downtown ja "freeroam" on määrä avata tällä viikolla! Keskustahuoneeseen on tavoitteena liittää vähintään 20 teleä, jotka käsittäisivät mahdollisimman suuren osan roolipelin mahdollisista toiminnoista, ja liikenne keskittyisi pääosin yhteen tai kahteen keskustahuoneeseen (niin kuin vanhassa MW:ssä). Käytännössä keskustaan tullaan siis liittämään pelaajien tekemiä ravintoloita/baareja, julkisia rakennuksia, kauppoja, poliisiasema(?), sairaala, yms. Kehotankin nyt kaikkia roolipelaajia auttamaan näiden huoneiden rakentamisessa. Aula+keskusta-järjestelyllä pyritään houkuttelemaan roolipeliin lisää pelaajia, ja kunnes (mikäli) pelaajakunta nousee riittävän suureksi, tullaan tällöin harkitsemaan siirtymistä takaisin ns. uuteen monihuonejärjestelmään. On käytännössä huomattu, että nämä menettelyt palvelevat parhaiten itse roolipeliä ja tavoite on saada ns. "freeroam"-roolipelaus käyntiin, joihin eventit toimivat vain eräänlaisena syvyyttä luovana lisänä. Roolipelin laatu tulee todennäköisesti kärsimään pelaajamäärän kasvaessa, mutta tähän ei voi vaikuttaa muutoin kuin ottamalla aktiivisesti osaa valvontaan. Roolipelin ylläpito- ja valvontaryhmässä on edelleen tilaa.

Vanhat huoneet ja kaupunginosat tietenkin säilyvät, mutta tämä muutos todennäköisesti vähentää niiden käyttöä vähäksi aikaa. Koitetaan vielä keksiä joku järkevä systeemi siihen, mutta tällä hetkellä on paljon kriittisempää saada roolipeli toimimaan myös ilman Serriä tai Stukaa.

Ilmoitan tässä nyt oheeseen vielä sen, että olen itse poissa 20.7.-9.8. (3 viikkoa), joten vetovastuu on Stukalla (OmarLittle)!  Stukan flegmaattisuuden tuntien on nyt myös vastuu erityisesti myös itse pelaajilla!


- Serri


Viimeinen muokkaaja, Serri pvm 06.09.14 6:19, muokattu 1 kertaa
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tilannekatsaus - Heinäkuu

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 18.07.14 5:24

Lisäsin foorumille profiilin mahdollisuuden lisätä Snow-nickin, joten käykääpäs laittamassa ne näkyviin kun ette kumminkaan käytä samoja nickejä täällä.
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tilannekatsaus - Heinäkuu

Viesti kirjoittaja Falzone lähetetty 18.07.14 7:52

Voin hoitaa ton poliisiaseman!!  afro 
avatar
Falzone
Valvoja

Retro-nick(it) : Falzone, Tabu, Laiskamato
Nainen Viestien lukumäärä : 61
Liittynyt : 14.02.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tilannekatsaus - Heinäkuu

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa