MBS 21/12/2013

Siirry alas

MBS 21/12/2013

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 17.06.14 9:35

Morris Broadcasting System


15-vuotias murhattiin Balfourissa

Birkland, Ohio. Perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtui jälleen murha Balfourin kaupunginosassa. Hätäkeskus sai kello 04.35 ilmoituksen kadulla makaavasta henkilöstä. Virkavallan saapuessa todettiin, että Jason Winfreyksi tunnistettu henkilö oli saanut surmansa kaksi tuntia ennen ilmoitusta hätäkeskukseen; uhria oli ammuttu kolme kertaa ylävartaloon. Henkilötietorekisterin mukaan uhri oli vasta 15-vuotias ja ollut opiskelijana Balfour Schoolissa. Poliisi ei halunnut kommentoida tapausta vielä tässä vaiheessa tutkintaa. Tapaus oli jälleen kerran osoitus siitä, että paikalliset asukkaat eivät syystä tai toisesta halua hälyttää virkavaltaa apuun.

Carter Jacobs


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Konkaritoimittaja sai potkut Birkland Todayn toimituksesta!

Birkland, Ohio. Perjantai-iltapäivällä Birkland Todayn omistava Norwood Media julkaisi pienen tiedoitteen Albert Henzelin irtisanomisesta. Irtisanomista perusteltiin sillä, että Albert Henzel olisi käyttänyt reportaasityöhönsä saaneita tukirahoja omiin henkilökohtaisiin menoihinsa. Tiedote oli hyvin niukka eikä siinä kerrottu tarkkoja tietoja väärinkäytöksestä. Norwood Median edustaja ei halunnut kommentoida tapausta.
Puhelinhaastattelussa Henzel kertoi olevansa erittäin hämmästynyt potkuistaan ja harkitsevansa oikeustoimia. Hänen mielestään tukirahojen väärinkäytös -syytös oli täysin "tuulesta temmattu" ja todellinen syy hänen potkuihinsa oli hänen työnsä suuryritysten epäeettisten toimintatapojen paljastamisessa. Hän ei kumminkaan enään elättele ajatusta Birkland Todayihin kirjoittamisesta, vaan aikoo kokonaan siirtyä dokumenttisarjansa ja kirjansa kirjoittamiseen pariin. Henzelin dokumenttisarja Peitelty totuus aloittaa esityksen televisiossa EBC-kanavalla sunnuntaina 22.12. klo 19 alkaen.

Maxine Röhm
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa