Birkland Today 17/12/2013

Siirry alas

Birkland Today 17/12/2013

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 17.06.14 9:33

Konstaapeli Helen Marshin murhasta epäilty pidätettiin tulitaistelun yhteydessä

Birkland, Ohio. Joulukuun kuudentena päivänä Birklandin satama-alueella konstaapeli Helen Marshin tapahtuneessa murhassa on tehty kiinniotto ilmoitti komisario Linwood Barkford laajassa lehdistötilaisuudessa tiistaina kaupungintalon edustalla.


Komisario Linwood Barkford iloitsi suunnattomasti konstaapeli Marshin epäillyn
murhaajan pidätyksestä.


- Jokaisen rehellisen birklandilaisen iloksi, olemme pidättäneet mieshenkilön maanantaina joulukuun 16. päivänä, ilmoitti Barkford viranomaisten tiedotustilaisuudessa. Myös murhasta epäillyn miehen henkilöllisyys kerrottiin julkisuuteen - Noel Hanley, pitkän linjan taparikollinen on tällä hetkellä vangittuna West Downtownin 11. piirissä ja siirrettäneen lähipäivinä Birkland City Jailiin tutkintavankeuteen.

Viranomaisilta tämänhetkisten tietojen mukaan epäilty Noel Hanley on pitkän linjan rikollinen. Hänet tuomittiin vuonna 2003 15 vuodeksi vankilaan murhanyrityksestä ja lukuisista ampuma-aserikkomuksista ja vapautui ehdonalaiseen kesäkuussa 2013. Hän oli pidätyshetkellä yhä ehdonalaisessa aiemmasta tuomiostaan.


Vähissä vaatteissa itseään edustanut epäilty Noel Hanley, 31, pidätettiin
kotoaan 16. joulukuuta Balfourin Pershing Avenuella.


Tarkastaja Peter Marlow-Winn kertoi myöhemmässä tiedotuksessa muutamia yksityiskohtia Hanleyn pidätyksen tapahtumista. Marlow-Winn vahvisti väitteen, että kiinniottoa edelsi lyhyt tulitaistelu, jossai sai surmansa yksi henkilö. Vainajan henkilöllisyyttä, ikää tai sukupuolta ei kuitenkaan paljastettu julkisuuteen. Tarkastaja Marlow-Winn kuitenkin kertoi, että aseenkäytön tarpeellisuuden tutkimukset tilanteessa ovat jo pian käynnistymässä. Toistaiseksi vahvistamattoman huhun mukaan Noel Hanleyn kotoa löydettiin myös laiton ase sekä huumausaineita. Näillä näkymin Hanleyta tullaneen syyttämään huumausainerikoksista, ehdonalaisrikkomuksesta, laittoman aseen hallussapidosta sekä ensimmäisen asteen murhasta. Viimeisimmästä häntä voi odottaa maksimissaan jopa kuolemanrangaistus.

Kendall Louis, Birkland Today Crime Reporters
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9-vuotias tyttö sai surmansa jengiläisten ampumavälikohtauksessa Balfourissa

Birkland, Ohio. Pahamaineinen Balfourin kaupunginosa Birklandissa on saanut jälleen pontta väkivaltatilastoilleen. Tiistaina joulukuun 17. päivänä Viglione Burial Ground -hautuumaalla tapahtui ammuskeluvälikohtaus, jossa kaksi ihmistä sai surmansa. Toinen kuolleista oli vasta 9-vuotias Lucy Schwartz, joka näillä näkymin sai ilmeisesti surmansa harhaluodista.


Birklandin poliisivoimat sulkivat Viglionen hautuumaan Balfourin kaupunginosassa tiistaina kahden ihmisen
kuolemaan johtaneen ampumavälikohtauksen seurauksena.


Tällä hetkellä poliisi on vaitonainen traagisesta tapahtumasta, mutta on kertonut julki muutamia yksityiskohtia. Mitä ilmeisemmin kyse oli Ice Town Ridaz -katujengiin liittyvä välikohtaus, sillä toinen kuolonuhreista, Dennis "Stigg" Artis, oli tiedettävästi kyseisen jengin jäsen. Myös toinen epäilty jengiläinen haavoittui reiteen luodista. Myös ampumisesta epäilty mies, n. 30-vuotias afroamerikkalainen on tiedettävästi haavoittunut ammuskelun yhteydessä. Tällä hetkellä poliisi kehottaakin sairaaloita tarkistamaan kaikki vähänkin epäilyttävät henkilöt.


Poliisi on etsintäkuuluttanut ammuskelusta epäillyn miehen,
joka on afroamerikkalainen, n. 170 cm pitkä ja iältään n. 30-vuotias.
Hän oli tekohetkellä aurinkolaseissa ja mustassa nahkatakissa sekä
tiedettävästi myös haavoittunut ampumisen yhteydessä. Hän pakeni
paikalta vuoden 1989 Ford Focus -henkilöautolla.


Surmansa saanut 9-vuotias Lucy Schwartz oli viimeisten tietojen mukaan viemässä kukkia isänsä haudalle tulitaistelun alkaessa. Mitä ilmeisemmin hän sai surmansa harhaluodista eikä todennäköisesti ollut iskun aiottu kohde. Poliisin tiedonantaja Perry Chesterfield on ilmoittanut olevansa toivekas tapauksen selvittämisessä ja uskoo myös ampujan jäävän pian kiinni.

Jacques Anderson, Birkland Today
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Birklandilaisnainen haastoi kauneushoitolan oikeuteen - vaatii 20 miljoonan dollarin korvauksia

Birkland, Ohio. Birklandin East Downtownissa sijaitseva kauneus- ja kosmetiikkakirurginen hoitola Keppel Cosmetics on saanut siviilikanteen Birklandin yliopistossa opiskelevalta 22-vuotiaalta Christina Boscowitzilta. Joulukuun alussa itsensä kauneusleikauttanut Boscowitz ei ollut tyytyväinen kauneusleikkauksen tuloksiin täysin ja on täten mielestään oikeutettu saamaan jopa 20 miljoonan dollarin korvaukset.


Opiskelija Christina Boscowitz, 22, ei ollut täysin tyytyväinen viimeisimpään kauneusleikkaukseensa.

Aiemmin itsensä 12 kertaa kauneusleikauttanut Boscowitz oli seitsemän viimeisintä leikkaustaan suorittanut Keppel Cosmetics -hoitolassa. Nyt viimeisin leikkaus ei ollut Boscowitzin eikä monen muunkaan mieleen kaikista onnistunein tempaus.
- Olin ihan tyytyväinen viimeisimpään leikkaukseeni ja julkaisin kuvani Twitterissä ja siellä minulle sanottiin että näytän avaruusoliolta, avautuu Boscowitz asianajajansa Kenneth McCallumin kautta. McCallum itse ilmaisi jättäessään siviilikanteen, että kauneusleikkaukset ovat perustuslaillinen amerikkalainen perusoikeus kuten esimerkiksi aseet ja jokaisella amerikkalaisilla pitäisi olla mahdollisuus leikauttaa itsensä 12 kertaa pelkäämättä menettävänsä ulkonäköään.

Huolimatta siitä, että avaruusolioksi kutsuminen on ollut henkisesti rankkaa Boscowitzille, hän jaksaa silti pysyä positiivisena tilanteesta huolimatta.
- Olen silti oikein hyvännäköinen, enkö olekin?, twiittasi Boscowitz asian tiimoilta. Keppel Cosmeticsin johtajisto ei ottanut kantaa kanteeseen ainakaan toistaiseksi.

Elizabeth Russo, Birkland Today's Cosmetics & Dressing
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa