Birkland Today 8/12/2013

Siirry alas

Birkland Today 8/12/2013

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 17.06.14 9:31

Naispoliisi sai surmansa työtehtävissä satama-alueella

Birkland, Ohio. Birklandin poliisivoimat koki suru-uutisen joulukuun 6. päivänä, kun konstaapeli Helen Marsh sai surmansa työtehtävissä kaupungin satama-alueella. Toistaiseksi virallisten kuultujen tietojen mukaan Marsh sai surmansa murhasta epäillyn miehen ampuma-aseesta.


Viranomaiset eristivät rikospaikan sekä
lähialueen.


Konstaapeli Helen Marsh, joka oli kuukausi sitten liittynyt järjestäytyneen rikollisuuden vastaiseen Anti Gang Unit -yksikköön oli joulukuun kuudentena päivänä työtoverinsa kanssa seuraamassa epäiltyä satama-alueella. Virallisen lausunnon mukaan epäiltyä varjostettiin, sillä Birkeland-Squaren alueella on viime viikkoina tapahtunut useita murtoja ja epäillyn auto oli tuntomerkkeihin sopiva.

Epäilty pysäytettiin. Kun epäiltyä miestä tarkistettiin, tämä veti pienikaliiperisen pistoolin ja ampui Marshia suoraan päähän, joka menehtyi tapahtumapaikalle. Epäilty myös tiedettävästi tappeli hetken aikaa Marshin työparin kanssa ennenkuin pakeni paikalta.


Virallisen tiedonannon mukaan epäilty on afroamerikkalainen,
25-30-vuotias mies, pituudeltaan n. 170-175 cm. Hän oli pukeu-
tunut armeijanvihreään huppariin sekä farkkuihin tekohetkellä.
Viranomaiset pyytävätkin soittamaan poliisin vihjenumeroon
ampujasta.


Poliisin tiedonantaja, komisario Linwood Barkford antoi haastattelun ja tiedoksiannon myös lehdistölle.
- Tämä on murheellinen päivä Birklandin poliisilaitokselle. Vakuutan, että teemme kaikkemme, jotta epäilty saadaan oikeuden eteen kohtaamaan ankara rangaistuksensa. Tällä hetkellä tapausta on tutkimassa 11 viranomaisen työryhmä, joka on jo tähän mennessä haastatellut lähes kahtakymmentä silminnäkijää, tutkii aktiivisesti lähialueiden kameranauhoja sekä tarkistaa ballistisia todisteita, kertoi komisario Barkford lehden haastattelussa.


Komisario Linwood Barkford
takaa, että Marshin surmaaja
jää nopeasti kiinni.


Konstaapeli Helen Marsh oli tänä vuonna neljäs Birklandin poliisi, joka sai surmansa työtehtävissä. Helmikuussa etsivä Jeffrey Holtz sai surmansa liikenneonnettomuudessa, konstaapeli Russell Francois ammuttiin huumeratsian yhteydessä Fawn Hillin kaupunginosassa ja konstaapeli Ervin Wesson menehtyi heinäkuussa sydänkohtaukseen jahdatessaan epäiltyä jalan. Konstaapeli Helen Marshia jäi kaipaamaan aviomies sekä kaksivuotias lapsi.

Jacques Anderson, Birkland Today
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tri. Barnett Braunwald saa muistomerkkinsä Birklandin keskustaan

Birkland, Ohio. Syksyllä 1995 henkirikoksen kohteeksi joutunut kuuluisa lääkäri ja hyväntekijä Barnett Braunwald saa joulukuun aikana muistomerkin Birklandin keskusta-alueelle saavutustensa vuoksi. Asiasta kertoi julkisuuteen kaupunginvaltuusto myöhään lauantai-iltana.


Tri. Braunwald Philadelphiassa
elokuussa 1995, vain kaksi viikkoa
ennen kuolemaansa.


Demokraattisen puolueen kaupunginvaltuutettu Lawrence Goodman ehdotti kesäkuussa 2013 Braunwaldille muistomerkkiä perustuen hänen lääketieteellisiin saavutuksiinsa. Yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista lääkäreistä ja hyväntekijöistä saa oman muistomerkkinsä West Downtowniin keskusta-alueelle lähelle Seale Parkia.
- Tohtori Braunwald oli hyväsydäminen ja asiantunteva ihminen, joka teki tosissaan töitä syrjäytymisen ja yhteisen hyvän eduksi, ilmoitti pormestari Freeman McLemore torstaina Brooktownin kaupunginosassa sijaitsevan Barnett Braunwald Foundationin edessä.

Tohtori Barnett Braunwald sai surmansa tultuaan ammutuksi Plymouth Heightsin kaupunginosassa, 65th Streetin ja Boulware Streetin kulmassa ryöstön yhteydessä 8. syyskuuta 1995. Huolimatta siitä, että esimerkiksi murha-asetta ei koskaan löydetty, Tiequon Kilpatrick tuomittiin vuonna 1996 Braunwaldin murhasta.

Kwame Barthlemy, Birkland Today
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Terveysviranomaiset: West Birkland terveydelle vaarallinen asuinalue

Birkland, Ohio. Ohion osavaltion terveysviranomaiset julkaisivat aiemmin tällä viikolla 84-sivuisen raportin West Birklandin raskaan teollisuuden terveysvaikutuksista alueen asukkaisiin. Raportin loppupäätelmä oli huolestuttavaa luettavaa kaupungin länsiosissa asuville. Tutkimusta johtanut lääketieteen tohtori Benjamin Schultoff ilmaisi olleensa jo pitkään huolestunut saastuneisuudesta ja saaden nyt viimeisen varmistuksen laajamittaisille haitallisuuksille.


Calhounin kaupunginosa lännessä on jo pidemmän aikaa kärsinyt raskaasta saastuneisuudesta, rikollisuudesta
sekä merkittävästä huumeongelmasta. Kyseistä kaupunginosaa säväyttävätkin useat hylätyt ja rappeutuneet
asuintalot, jotka ovat nykyisin suosittuja majapaikkoja kodittomille.


Osavaltion terveysraportin mukaan West Birklandissa asuvilla ihmisillä on jopa 48% korkeampi mahdollisuus sairastua syöpään. Myös prosentuaalinen osuus terveysongelmissa kuten syövissä ja hengityselinsairauksissa verrattuna kaupungin itäosiin oli huolestuttavan korkea. Nyt tuoreeltaan julkaistu tutkimus osoittaa, että kyse ei todellakaan ole sattumasta.


Kansalaisaktiivi Ahmed Abdul-Hakeem kertoi tienneensä jo vuosia totuuden ja väittää, ettei valkoisia porvareita yksinkertaisesti kiinnosta vähääkään köyhien mustien hyvinvointi.

- Kaikille totuus West Birklandin saastuneisuudesta on ollut jo vuosia tiedossa, mutta mitään ei ole tapahtunut. Miksikö? Koska siellä asuu pääasiassa köyhiä mustia. Jos alueella asuisi valkoisia enemmän, silloin tehtaat olisi jo suljettu, ilmaisi kansalaisaktiivi Ahmed Abdul-Hakeem asian tiimoilta lehdelle.

- Päättäjät ajattelevat vain, että siellä asuu köyhiä narkomaaneja, joista ei tarvitse välittää. Mutta se on valhetta, sillä tiedän alueella montakin lapsiperhettä, jotka eivät yksinkertaisesti töiden takia voi muuttaa terveellisemmälle alueelle. Ei riitä, että länsikaupunkia vaivaa rikokset ja huumeet vaan pitää vielä rahanhimoisten valkoisten toimitusjohtajien kartuttaa tilipussiaan mustien kansalaisten terveyden uhalla, ilmaisi Abdul-Hakeem tuntemuksensa.

Carl Cox, Birkland Today
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa