Ganjaparasiitin hahmot

Siirry alas

Ganjaparasiitin hahmot

Viesti kirjoittaja Damo lähetetty 26.02.14 10:58

Manuel Moreno

Ikä 21
Pituus 188
paino 95kg

Manuel syntyi ja varttui Columbuksen yhdestä pahamaineisimmista lähiöistä, Urbancrestissä. Jo nuorella iällä Manuelille tuli tutummaksi "nipit, glädit, fixit ja vedot" kuin kertotaulut ja akkoset. Koulut Manuel kuitenkin on suorittanut, nipin napin.
Manuelin isä työskenteli paikallisessa elintarvikekaupassa, ja työstä pöytään tullut leipä oli ohut ja pieni.
Manuelin ollessa 15, hän ryhtyi tekemään tuttavuutta paikallisen kulman latinoporukan kanssa, joka tunnetaan myös nimellä "Latin Kings".
Latin Kings vaikuttaa koko yhdysvaltojen alueella ja tunnetaan nimenomaan väkivaltaisuudestaan ja rankasta huumausainerikollisuudesta.
Ja tästä alkoi Manuelin syöksykierre.
Manuel tuomittiin törkeästä rattijuoppoudesta 5 vuoden ehdonalaiseen vankeustuomioon hänen ollessaan 20. Vuoden kuluttua Manuel sai koksupäissään loistavan idean lähteä ryöstämään paikallista alkoholiliikettä, kaikki ei sujunut aivan suunnitelman mukaisesti ja hässäkän aikana mies ampui kaupan myyjää rintaan ja lopulta antautui ilman vastarintaa poliisille.
Huumausainerikos, ampuma-aserikos, murhan yritys, aseellinen ryöstö, ehdonalaisrikkomus toivat Manuelille 30 vuoden vankeustuomion, mahdollisuus ehdonalaiseen 15 vuoden päästä.
avatar
Damo

Mies Viestien lukumäärä : 2
Liittynyt : 26.02.2014
Paikkakunta : Varkaus

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa