[AB] Herman "Lefty" Meaney

Siirry alas

[AB] Herman "Lefty" Meaney

Viesti kirjoittaja Quentin Tarantino lähetetty 18.02.14 14:04

Prisoner #97M1911 Herman Meaney AKA Lefty.
Convicted October 6, 1997 - Murder in the second degree.
Sentence: Life imprisonment, up for parole in 15 years.--------------------------------------------------
Vankinumero: #97M1911
Nimi: Meaney, Herman Wilfred
Rotu: Valkoinen
Syntymäaika: 16/3/1973
Syntymäpaikka: Chillicothe, Ohio, Yhdysvallat
Uskonto: Protestanttinen kristitty
Hiusten väri: Vaaleanruskea
Silmien väri: Vihreä
Pituus: 186,4 cm
Paino: 92,2 kg
--------------------------------------------------
Rikoshistoria:
2. asteen murha
Laittoman käsiaseen hallussapito
Salaliitto

Tuomiopäätös:
Elinkautinen vankeusrangaistus
Ehdonalaisaika:
15 vuotta
Ehdonalaiskuulustelut:
- Ehdonalainen kielletty toukokuussa 2011
- Seuraava kuulustelu keväällä 2014


Biografia

Herman Wilfred Latham syntyi Chillicothen kaupungissa, Ohiossa, mutta varttui (fiktiivisessä) Chippewan piirikunnassa noin 60 kilometrin päässä Birklandin kaupungista. Hermanin vanhemmat elivät pääasiassa työttömyys- ja sosiaalituilla sekä omasivat melko rasistisen maailmankatsomuksen, mikä vaikutti myös merkittävästi Hermanin ajattelutapaan, joka jo kouluaikoina tunnettiin häiriköivänä oppilaana, jolle kertyi runsaasti poissaoloja. Varhaisteini-iässä elämään tuli mukaan pikkurikollisuus ja erilaiset huumekokeilut. Herman opiskeli vielä jonkin aikaa high schoolissa kyseenalaisella koulumenestyksellä, mutta jätti lopulta koulun kokonaan väliin ollessaan 16-vuotias.

18-vuotiaana Herman tutustui Yhdysvaltain vankeinhoitojärjstelmään saatuaan vuoden ja kahdeksan kuukauden tuomion viiden laittoman aseen hallussapidosta sekä huumausaineen käyttörikoksesta. Hän istui suurimman tuomiostaan Ross Correctional Institution -laitoksessa, jossa istuessaan Herman myös muutti sukunimensä Lathamista Meaneyksi, äitinsä tyttönimen mukaisesti.

Vapauduttuaan vankilasta Herman, jolle oli jo tarttunut lempinimi "Lefty", alkoi pyöriä rasistisen White Rhinos MC -moottoripyöräkerhon kanssa, joka toimi tuolloin Chippewan piirikunnassa aktiivisesti. Herman oli jo vankilassa tutustunut kyseisen jengin jäseniin ja alkoi myös hankkia itselleen valkoista ylivaltaa korostavia tatuointeja. Varmuutta siitä oliko Herman moottoripyöräkerhon täysjäsen vai pelkkä kannattajajäsen, ei ole tiedossa, mutta Herman itse sanoo olleensa lähinnä "hangaround-tyyppejä". Oli sitten jäsen tai ei, Herman kuitenkin oli aktiivisesti mukana huume- ja aserikoksissa kerhon ohella.

15. toukokuuta 1996 paikallinen taksikuski Roland Propst löydettiin taksinsa ratista päähän ammuttuna Finkelin pikkukaupungin vieressä sijaitsevalta maantieltä. Hänet oli surmattu noin päivää aikasemmin. Ohion osavaltiollinen poliisi pidätti Hermanin henkirikoksesta epäiltynä toukokuun 20. päivänä. Vaikka taksista ei löytynyt sormenjälkiä, viranomaiset pääsivät hänen jäljilleen DNA-testin avulla. Alkuun Herman kiisti kuulustelussa kaiken, mutta kuultuaan DNA:nsa löytyneen rikospaikalta, hän tunnusti tappaneensa Propstin, mutta väitti sen olleen puhdasta itsepuolustusta. Maaliskuussa 1997 oikeus totesi Herman Wilfred Meaneyn syylliseksi toisen asteen murhaan ja tuomitsi hänet elinkautiseen vankeusrangaistukseen, mistä voisi vapautua aikaisintaan 15 vuoden istumisen jälkeen.

Elämä Milesburgissa

Alkuun Herman suoritti tuomiotaan Lucasvillen vankilassa, mutta vuonna 2000 Ohion osavaltion vanki 97M1911 eli Herman Wilfred Meaney siirrettiin pahamaineiseen Milesburg Correctional Institute -vankilaan, joka myös tunnetaan laajalti lempinimellä Ice Town. Suurimman osan ajastaan hän on ollut Clifford "Stiff Cliff" Thompsonin sellitoverina. Thompson on Aryan Brotherhood -vankilajengin johtohahmoja ja Herman "Lefty" hänen läheisimpiä alaisiaan. Aiemmin Herman tunnettiin laitoksessa hankalana, tappelunhaluisena ja arvaamattomana vankina, mutta vuosien myötä hänen käytöksensä on hiukan rauhoittunut.

Herman haki ehdonalaiseen ensi kerran vuonna 2011, mutta anomus hylättiin. Seuraava mahdollisuus vapautua on keväällä 2014, minkä vuoksi Herman on lopettanut huumeidenkäytön ja jopa tupakanpolton. Parantuneesta käytöksestään huolimatta Herman on yhä aktiivinen jäsen Aryan Brotherhood -vankilajengissä.

Triviaa

- Herman on vasenkätinen mistä hänen lempinimensä "Lefty" juontaakin juurensa.
- Omaa useita tatuointeja, monet niistä rasistisia ja valkoiseen ylivaltaan viittaavia.
- Yksi 1990-luvulla syntynyt lapsi.

Tatuoinnit


Hermanin selkä.


Herman sivulta katsottuna.


Hermanin käsivarressa oleva SS-tunnus.
avatar
Quentin Tarantino
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Stuiggeli
Viestien lukumäärä : 50
Liittynyt : 29.05.2013
Ikä : 15

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa