PB:n hahmot

Siirry alas

PB:n hahmot

Viesti kirjoittaja P.B lähetetty 18.02.14 7:39

Nimi: Joshua "Josh" Paul Lennard
Syntymäpaikka ja -aika: 14. kesäkuuta 1976, Portland, New England, USA
Tuomion päiväys: 20. maaliskuuta 2001
Mitat: 180cm / 77kg
Ulkonäkö: Vaalea iho, vaaleat hiukset. Naamassa muutamia arpeja ja vääristymiä tappeluista. Sänkiparta. Melko kevyt ruumiinrakenne, vaikka mies treenaakin silloin tällöin. Miehellä on useita tatuointeja, joista mainittakoon selässä oleva Led Zeppelinin logo Iso-Britannian lippu taustalla, sekä vasemmassa käsivarressa oleva kaunis paidaton nainen alatekstillä "Helen".

Etnisyys: Valkoinen amerikkalainen / Britti
Uskonto: Agnostikko
Jengi: "Others"Tausta

Tuomittu murtovarkaudesta ja aseellisesta ryöstöstä vuonna 2001 40 vuoden vankeuteen, mahdollisuudella ehdonalaiseen 15 vuodessa. 25-vuotias tuomion saamisen aikaan, ja nyt istunut 13 vuotta tuomiosta. Perheeseen kuuluu edesmennyt isä, nuorempi sisko sekä äiti. Hänellä on myös kaksi tytärtä; Dawn ja Debbie, joita hän ei ole kuitenkaan tavannut enää pitkään aikaan.

Luonne ja ominaisuudet

Josh Lennard on temperamenttinen ja välillä ajautuu tappeluihin, vaikka ei itse olekaan niin fyysisesti vahva. Hän ei pelkää näyttää mielipidettään asioista, vaan möläyttelee välillä jopa ylimääräisiäkin asioita.
Joshin lempimusiikkia on lähinnä brittiläiset kasarihitit. Hänen poliittinen kantansa on melko oikeistolainen, ja siksi ajautuu vankilaa hallitsevien köyhien kanssa vaikeuksiin enemmän kuin usein. Kuitenkin oltuaan 13 vuotta lukkojen takana elossa, ilman joutumista minkään jengin viholliseksi tai orjaksi, on hänen puolueettomuuttaan alettu kunnioittaa, eikä monetkaan muut vangit enää pyri muuttamaan hänen asemaansa.
Vaikka Josh vaikuttaa vanhalta luottovangilta josta ei ole enää mihinkään, hän silti on yhä vankilan menossa mukana ja on vankien keskuudessa kulkevan postitoimituksen välittäjämiehiä.


Viimeinen muokkaaja, P.B pvm 18.02.14 8:24, muokattu 2 kertaa
avatar
P.B
Valvoja

Retro-nick(it) : PB
Mies Viestien lukumäärä : 39
Liittynyt : 28.05.2013
Paikkakunta : lande

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Terry "Tinman" Anderson

Viesti kirjoittaja P.B lähetetty 18.02.14 7:41

Nimi: Terrace Frank Donald Anderson
Tunnetaan myös: Tinman, Terry
Syntymäpaikka ja -aika: 26. toukokuuta 1969, Newshire, Ohio, Yhdysvallat
Tuomion päiväys: 3. kesäkuuta 1998
Mitat: 187cm / 90kg
Ulkonäkö: Ruumiinrakenteeltaan roteva ja naamaltaan kohtalaisen karski. Kiiltävän kalju pää. Suun ympärillä tummanruskea parta. Vaalea iho ja vihreät silmät.
- Apila, jonka päällä on hakaristi ja jonka jokaisessa sakarassa on kutonen
- Lukuisia pienempiä Aryan Brotherhoodin tatuointeja
- Kristittyjä tatuointeja

Etnisyys: Valkoinen
Uskonto: Kristinusko, protestantti
Jengi: Aryan BrotherhoodTausta

16-vuotiaasta lähtien Terry Anderson pyöri Newshiren paikallisen skinhead-joukon parissa. Normaalin skinhead-kulttuurin ja tyttöjen lisäksi Anderson oli kiinnostunut politiikasta. Hänellä oli jo nuorena miehenä vakaa, klassinen punaniska-asenne poliitikkaan; Mustat ja muut maahanmuuttajat vievät valkoisilta työpaikkoja ja tilaa. Siksi Anderson hakeutui rasismikerho Aryan Nationin riveihin.
Terry Anderson löydettiin pian heittelemästä natsitervehdyksiä "valkoisille veljilleen" ja käymällä Chippewan piirikunnan Aryan Nationin kerhotilaisuuksissa joka lauantai. Rasistinen käytös kärjistyi, kun kerran Birklandin Romanvillessä matkailleet AN:nin jäsenet, mukaanlukien Anderson, menivät vanhan Black Panthersin jäsenen kotiin tämän ollessa muualla ja hajottivat pesäpallomailoin ikkunoita, huonekaluja ja autoa. Sattumoisin kodin omistaja tuli paikalle ja uhkasi rauhan rikkojia aseella. Anderson, joka oli ottanut käsiaseen mukaansa, ampui Black Panthersin jäsentä kolme kertaa rintaan, ja yhden kerran päähän.
Anderson ja hänen natsijoukkionsa napattiin matkalla pois Romanvillestä, ja joka iikka joutui putkaan tutkimusten ajaksi. Kaikki todettiin syylliseksi omaisuuden vahingoittamiseen ja rauhan rikkomiseen, ja sormenjälkien tultua Anderson sai suurimman kakun; yhteensä 70 vuotta vankeutta, mahdollisuudella ehdonalaiseen 20 vuodessa. Anderson oli 29-vuotias tuomion antamisen aikaan.

Milesburg Correctional Institutessa Terry Anderson on istunut 16 vuotta, eli pääsee ehdonalaiskuulusteluihin 4 vuoden päästä. Koko aikansa vankilassa Anderson on pyörinyt lähinnä "Lefty" Meaneyn ja "Stiff Cliff" Thompsonin kanssa, onhan heillä monta vuotta yhteistä historiaa takana. Vankilavuosinaan Anderson sai lempinimen "Tinman", sillä hän oli ahkera salillakävijä. Toisinaan häntä sanottiin tinamiehen sijasta titaanimieheksi.


Viimeinen muokkaaja, P.B pvm 19.02.14 0:43, muokattu 2 kertaa
avatar
P.B
Valvoja

Retro-nick(it) : PB
Mies Viestien lukumäärä : 39
Liittynyt : 28.05.2013
Paikkakunta : lande

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

William Koehler

Viesti kirjoittaja P.B lähetetty 18.02.14 7:48

Nimi: William Sheldon Koehler Jr.
Syntymäpaikka ja -aika: 7. heinäkuuta 1983, Birkland, Ohio, USA
Mitat: 174 cm / 76kg
Ulkonäkö: Pitkät, ruskeat hiukset ja koko leuan ja posket peittävä parta. Hieman pienikokoinen. Siniset silmät. Ei tatuointeja.

Etnisyys: Valkoinen
Uskonto: Kristinusko, baptisti
Jengi: "Others"Tausta

William Koehler syntyi Birklandissa ja varttui siellä kristillisessä perheessään. Jo lapsena hänestä tuli luja kristinuskon seuraaja, ja siksi hän valmistui teologian maisteriksi ja papiksi. Hän avioitui Laura Finniganin kanssa 23-vuotiaana, ja he olivat naimisissa vuoteen 2009 asti. Tämän avioliitto kantoi yhden hedelmän; Jeremy Koehler, joka myös pyrittiin kasvattamaan hartaaksi kristityksi.
Vuonna 2009, Williamin ollessa 26-vuotias, naapuri teki poliisille valituksen Birklandissa kerrostaloasuntonsa yläkerrassa kuuluvasta tappelemisesta. Paikallisen baptistikirkon pastori William Koehler löydettiin tajuttoman ja naamastaan verisen vaimonsa vierestä, nyrkit punaisina ja viinapullo kädessä. Hänet tuomittiin 6 vuoden vankeuteen pahoinpitelystä, mutta tuomiota pidennettiin 12 vuoteen kun pahoinpitelyn uhri vaati tuomion venytystä. Lisäksi vaimo kertoi että pahoinpitely oli jatkunut jo pidemmän aikaa, joka tosin ei ollut totta. Herra Koehler väitti vaimonsa syyllistyneen aviorikokseen, mutta syytettä ei nostettu.
avatar
P.B
Valvoja

Retro-nick(it) : PB
Mies Viestien lukumäärä : 39
Liittynyt : 28.05.2013
Paikkakunta : lande

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: PB:n hahmot

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa