Patienen ropehahmot

Siirry alas

Patienen ropehahmot

Viesti kirjoittaja Patiene lähetetty 16.02.14 2:46

Sofia Anilea Heron


Kuva Sofian harjoittelun alkaessa.

Perustietoja

Nimi kertaalleen: Sofia Anilea Heron.
Ikä: 28-vuotias
Syntymämaa, kaupunki: Espanja, Sevilla.
Nykyinen kaupunki: Yhdysvallat, Ohion osavallassa.
Kielet jota puhutaan: Englanti, Espanja, meksiko.
Kansalaisuus: Latino


Vähän historiaa.


Sofia on varttunut nuoruuden ajan Espanjassa Sevillan kaupungissa. Opiskeluiässään, hän muutti yhdysvaltoihin ja kouluttautui aluksi kokiksi, joka ei häntä loppujen lopuksi kiinnostanut. Hän opiskeli toiset vuodet vartijan koulutusta, jonka jälkeen hän haki moniin työpaikkoihin. Koska Sofia oli nuoruuden iässään varsin laiha ja siro, häntä epäröitiin työtehtävien onnistumisessa, jonka takia hänellä ei ollut aikaisempaa kokemusta vartijan työurasta. Hän kumminkin sai hyväksyttävän vastauksen ainoastaan yhdestä paikasta.  Yhdysvalloista, Ohion osavaltiosta nimeltään Ice Town, joka on MCI - Maximum security -tason vankila. Aloitellessaan Sofia oli vasta harjoittelia, mutta hänet on nyt ylennetty korkea-arvoisempaan työtehtävään.

Hänen perheessään oli yleensä usein riitaa, jonka takia Sofia on joutunut aina perheen jalkoihin. Nuorella naisella on historiansa takia jättäviä arpia selkäpuolessa. Sofia ei yleensä halua puhua perheestään, joka ymmärretään miksi.

Luonnepiirteet:

Sofia on motivoitunut tehtäviinsä ja tykkää toimia vankilassa töissä. Hän tekee usein ylitöitä, joista kertoo hänen isot silmäpussit silmiensä alla. Vartijan urassa, hän yrittää edetä kokoajan pitämällä vangeista hyvää huolta ja pyrkiä välttämään riitatilanteita, sekä ratkoa pulmia. Myös hän hoitaa paperitehtäviä tauoillansa. Myös ääntä irtoaa hänestä, sillä ujous hävisi hänen piirteistään kokonaan, alkaessaan kouluttautumaan vartijaksi. Sofia on positiivinen kaikille, eikä ole värirasisti, sekä kohtelee kaikkia tasa-arvoisesti. Tosi tilanteen tultua, Sofia löytää itsestään uuden puolen puolustautumiseen, jota hän ei vielä itsekkään tiedä.


Viimeinen muokkaaja, Patiene pvm 18.02.14 12:31, muokattu 2 kertaa

Patiene

Viestien lukumäärä : 2
Liittynyt : 15.02.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Patienen ropehahmot

Viesti kirjoittaja Patiene lähetetty 18.02.14 12:43

Axel CarlingstonNuoruudenajan viettiä, noin vuosi ennen Axelin joutumista Ice towniin.Axelin ensimmäinen tatuointi täyttäessään 18-vuotta.

Patiene

Viestien lukumäärä : 2
Liittynyt : 15.02.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa