rv:n hahmo(ja)

Siirry alas

rv:n hahmo(ja)

Viesti kirjoittaja kingrv lähetetty 15.02.14 14:20

Nimi: Keran Oskar Maclean, äidin tyttönimi Kennedy
Syntymäaika ja -paikka:15.2.1982 (31v), NEW YORK USA
Mitat:187cm/85kg
Ulkonäkö: Pitkänhuiskea motoristimies, jolla on ruskea sänki. Keranin vankila"univormuun" kuuluu Ozzy Osbourne -malliset aurinkolasit, huivi ja avoinna oleva kauluspaita. Ei-niin-lihaksikas. Selässä suurikokoinen jengitatuointi, jossa on risti ja pääkallo. Keranilla on myös muita tatuointeja, kuten tuntemattomaksi jääneen bruneten kuva oikeassa käsivarressa ja Keranin jalassa on ikuistettu kuva puukosta.
Etnisyys: Valkoinen amerikkalaisskotlantilainen
Uskonto:Protestantti, Anglikaaninen kirkko

Historiikki ja muuta mukavaa:

Jebou. Keran Oskar Maclean syntyi viidentenätoista päivänä, toisena kuukautena vuonna 1982 maailman kulttuuripääkaupungissa - New Yorkissa. Keran on perheensä ainoa lapsi. Lapsuusvuotensa tämä tuleva motoristimies vietti New Yorkin lähiössä, Brooklynissä. Tämän vuoksi Keran on vannoutunut koripallofani ja kannataa tietysti sitä parempaa Ison omenan korisjoukkuetta, Brooklyn Netsiä. Tragedisin asia Keranin elämässä oli muutto pois NYC:istä. Macleanin perhe hyppäsi muuttoautoon ja päätyi aina Ohion osavaltioon saakka. Kaupungiksi osottautui Cleveland, tuo rock'n'rollin luvattu maa (tässäkohtaa tulis tietää et rock hall of fame sijaitsee siellä). Clevelandissa Keran ajautui huonoihin piireihin ja kiinnostui moottoripyöristä. Heti ajokortti-iän saatuaan ystävämme jätti autot sikseen ja siirtyi moottoripyörien ihmeelliseen maailmaan. Keran on ammatikseen autonasentaja, joten hän tietää paljon polttomoottoreista.

BORN TO BE WILD
Tämä aika. Aina moottoripyöräkortin saamisesta vangiksemiseen oli vaiherikkain ja mielenkiintoisin vaihe Keranin elämässä. Keran tutustui paikalliseen Devil's Disciples -moottoripyöräklubin prinssiin (gta online leikit) ja loppu on "historiaa". Heistä tuli hyvät ystävät. Keran päätyi jäseneksi klubiin ja ennenkaikkea - hän oli ylpeä siitä. Keranin elämässä alkoi siis uusi aikakausi. Aikakausi, jolloin pillua ja persettä tuli ovista ja ikkunoista. Nyt voidaan jättää hassuttelu sikseen ja päätyä syyhyn miksi minun mahtava roolihahmoni on vangittuna maksimitason vankilaan. Keran jäi kiinni laittoman aseen hallussapidosta. Onneksi tragedian sankarin asianajaja oli varsin hyvä. Jengiyhteyksistä huolimatta Keran sai vain vuoden istumista.

Nyt voidaan siirtyä hyvin mielen muuta mukavaan osioon Smile

- Kerholaiset ja Keranin ystävät kutsuvat kaveria lempinimellä Christ
- Tosi kivu kamu!!!!!!!!!!
- Skottiaksentti (SoA Chibs)

Kuvaahan ette saa!!!!!!!!!!!!!

kingrv

Viestien lukumäärä : 1
Liittynyt : 15.02.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa