Carl Jackson

Siirry alas

Carl Jackson

Viesti kirjoittaja Punisher lähetetty 15.02.14 10:45
Carl Jacksonin sukujuuret ovat Euroopasta. Hänen vanhempansa olivat puolalaisia, mutta muuttivat 20-vuotiaina USA:han. Carl syntyi Californiassa, ja eli siellä koko 23-vuotisen ikänsä. Jackson teki ensimmäisen pahoinpitelynsä, kun hän hakkasi koulukiusaajansa lähes sairaalakuntoon ollessaan vain 16-vuotias. Hänelle tarjottiin huumeita 14-vuotiaana, ja hän alkoi poltella kannabista päivittäin, joka teki hänestä passiivisen sohvalla löhöävän alipainoisen teinin.

16-vuotiaana Carl lopetti huumeidenkäytön ja pilvenpolton, kun hänen äitinsä menehtyi tämän ollessa vain 39 vuotta. Carlin äiti oli hyvässä työssä, mutta velkojen takia perintöä työttömälle isälle ei juuri jäänytkään. Carl ei saanut enää uusia vaatteita, ja rahaa pilveen joten hän otti itseään niskasta kiinni. Carl alkoi varastelemaan automankkoja, ja myymään pilveä. 18-vuotiaana hän sai kaksi pahoinpitelysyytettä, ja joutui ehdonalaiseen puukotettuaan baarissa tummaihoista miestä.

Kun Carl oli 19, hän halusi rahaa uuteen autoon, ja ryösti meksikolaisen viinakaupan isänsä rata-ammuntapistoolilla, mutta jäi kiinni kauppiaan vetäessä haulikon tiskin alta ja soittaessa poliisille. Tämä sai oikeuden antamaan Carlille vastineeksi monista syytteistä 5 vuotta ehdotonta vankeutta Ice Townissa. Carl on jo lusinut hyvän aikaa vankilassa, ja alkaa tottua siihen. Hän suuttuu helposti, ja on luonteeltaan väkivaltainen ja lujatahtoinen.

//edit: jäi vähän lyhyeksi ja katkonaiseksi, korjailen myöhemmin. Smile
avatar
Punisher

Viestien lukumäärä : 1
Liittynyt : 15.02.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa