Tavarat ja bonukset

Siirry alas

Tavarat ja bonukset

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 11.02.14 15:32

Ice Townissa on lukuisia tavaroita, joista saa hahmolleen bonuksia. Onnellisuus ei vaikuta tavaroista saatuihin bonuksiin. Tavaroita voi pitää hallussa vain A-ryhmän jäsen, mutta niitä voi käyttää kuka vain! A-ryhmän jäsenet löydät tästä. Alla on lueteltuna kaikki statseihin vaikuttavat esineet. Muut kuin alla luetellut esineet tai asiat eivät voi vaikuttaa statseihin ilman valvojan lupaa!

Sellitarkastuksia voidaan suorittaa päivässä max 1 kerta / vanki. Jos niitä suoritetaan useampia, vangilta ei tällöin enää voi löytää mitään ennen seuraava päivää, mutta roolipelillisesti tarkastukseen on osallistuttava.
Vankien tavarat

Puukko (+30 Voima)
Puukkoa voi hetkellisesti pitää hallussaan myös muut kuin A-ryhmän jäsenet, jos hän vain saa sen A-ryhmäläiseltä ja käyttää sitä lähes heti saatuaan sen. Puukkoa voi käyttää vain kerran per tilanne.

Huumeet (+10 Onnellisuus)
Huumeita ei ole tarkemmin eritelty. Jokainen käyttökerta lisää onnellisuutta +10 ja aiheuttaa huumautumisen. Huumautuneisuus on otettava huomioon hahmon käytöksessä.

Vankilaviina (+10 Onnellisuus)
Jokainen käyttökerta lisää onnellisuutta +10 ja aiheuttaa päihtymyksen. Päihtymys on otettava huomioon hahmon käytöksessä.
Vartijoiden tavarat

Vartijasetti (+50 Voima)
Tätä voi kantaa kaikki vartijat, vaikka eivät kuuluisikaan A-ryhmään. Vanki ei voi hyödyntää tätä tavaraa.

Tazer (+9000 Voima)
Tazerilla voi tainnuttaa yksittäisen vangin. Sitä voi käyttää vain kerran per tilanne, joten muihin kohteisiin on käytettävä muita keinoja esim. vartijasetti. Vanki ei voi hyödyntää tätä tavaraa.
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa