[-] Cleaner

Siirry alas

[-] Cleaner

Viesti kirjoittaja Combo lähetetty 17.06.13 14:06

IMAGE NOT AVAILABLE

Nimi: N/A (lukuisia valenimiä)
Alias: Cleaner
Syntynyt: ??/??/????, New York, USA
Työ: -

Organisaatio: Ei varsinaista
Asema: Palkkatappaja
Lyhyt kuvaus

Cleaneriksi alamaailman keskuudessa ristitty henkilö on asiansa osaava, vähäsanainen ja rikollispiirien keskuudessa hyvin arvostettu palkkatappaja. Hän hoitaa maksua vastaan pois päiviltä ei-pidettyjä henkilöitä mikäli niin vaaditaan - sääntönään kuitenkin se, ettei mies tapa kuin rikollisia henkilöitä, joiden sukupuoli on mies (poikkeuksena tietenkin esimerkiksi raivohullut naishuumeparonit).
Harva henkilö tietää Cleanerin liittyneen muiden ikäistensä kanssa laskuvarjojääkäreihin heti, kun siihen kykeni, ja suorittaneen asevelvollisuutensa todella hyvin ”arvosanoin”. Hän kuitenkin joutui kahnauksiin New Yorkin Viiteen perheeseen kuuluvan Giampin perheen sotilaan kanssa oltuaan tälle velkaa. Kykenemättömänä maksamaan mies sai tehtäväkseen tappaa Giampin perheen sotilaan nimiin kaksi hänen poikaansa uhkaillutta harlemilaista. Suoriuduttuaan vaivattomasti tästä tehtävästä hän sai sotilaan vakuutettua ja alkoi saamaan yhä enemmän ja enemmän samankaltaisia töitä, samalla kasvattaen mainettaan alamaailman piireissä. Cleaner ei koskaan jäänyt kiinni, ja pyrki hoitamaan keikat hiljaisesti ja ylimääräisten silmiltä piilossa, joten poliisitkaan eivät saaneet tämän toimista vihiä. Tämä kasvatti asiakaskuntaa, joka laajeni Viidestä perheestä aina meksikolaisiin huumejengeihin ja itäeurooppalaisiin liigoihin. Kysynnän kasvaessa Cleaner päätti polttaa sormenpäänsä, jotta tunnistus olisi vaikeampaa, ja hankkia samalla kymmenkunta väärennettyä ajokorttia, passia ja henkilöllisyystodistusta.

Lopulta vuoden 2011 lopulla Cleaner teki ikävän virheen. Ollessaan Bronxissa hoitamassa erään diilerin murhaa hän onnistui jättämään paikalle jälkiä, joita pystyttiin vertaamaan aiempiin tapauksiin. Mies tallentui myös valvontakameraan, mutta pipon, aurinkolasien ja pystyynnostetun kauluksen ansiosta häntä ei tunnistettu. Jäljet, jotka jäivät Cleanerin sormista, vaikkakin hän oli polttanut sormenjälkensä (nykyinen tekniikka kun on melko ihmeellistä), olivat kuitenkin epäselvät, joten ei ollut varmaa, oliko hän sama henkilö joka oli vastuussa kymmenistä muista surmista.
Varmuuden vuoksi Cleaner muutti valehenkilöllisyyden turvin hässäkkää karkuun Vancouveriin, josta hän nykyisin hoitelee keikkoja lähinnä länsirannikolla ja Keskilännessä. Itärannikon keikoista hän ottaa ekstramaksun.

Modus operandi

Cleanerin toimintatavat ovat melko simppelit - ainakin hänen mielestään. Henkilö, joka aikoo palkata Cleanerin, tarvitsee suosittelijan, joka tälle entuudestaan tuttu - poikkeuksena henkilöt, jotka hän jo tuntee. Cleanerin hyväksyttyä suositeltavan henkilön on tämän otettava häneen yhteyttä. Toimeksiantaja antaa perustiedot palkkamurhan kohteesta, eli yleensä osoitteen, nimen, ulkonäkökuvailun ja auton rekisteriotteen. Tämä myös maksaa puolet sovitusta palkkasummasta ennen työtä. Cleaner naamioituu, eli yleensä käyttää aurinkolaseja ja tavallisen tallaajan vaatteita. Hän surmaa kohteen yleisestä hälinästä kauempana (ellei surmavälineenä ole esimerkiksi tarkkuuskivääri), poimii mahdollisesta tuliaseesta tulleen hylsyn, ajaa hiljaiseen paikkaan jossa polttaa vaatteensa ja vaihtaa ne uusiin, jonka jälkeen hän palaa vähin äänin takaisin Vancouveriin. Toimeksiantaja siirtää loput rahoista yhdelle hänen monista ulkomailla sijaitsevista tileistään, eikä asiasta puhuta enää koskaan.


Tapahtumat MW'ssä
18. 6. 2013: Tapaaminen "Sonny" Tankianin kanssa. Cleaner sai Tankianilta toimeksiannon. (ENSIESIINTYMINEN)

Combo
Valvoja

Retro-nick(it) : Combo
Viestien lukumäärä : 51
Liittynyt : 29.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa