[AAC] Felix Lazcano Reyes

Siirry alas

[AAC] Felix Lazcano Reyes

Viesti kirjoittaja Quentin Tarantino lähetetty 11.06.13 12:31Hahmolla pelaa Stuka

Nimi: Felix Archivaldo Lazcano Reyes
Syntynyt: 21.8.1967, Alapulco, Mexico
Asuinpaikka: Old Town, Penasco, CA
Työ: Ravintoloitsija, klubimanageri

Jengi: Arellano Ayalan huumekartelli
Asema: Kapteeni / Pikkupomo

Bio:
Felix Archivaldo Lazcano Reyes syntyi Acapulcon kaupungissa viisilapsisen perheen nuorimpana. Vaikka Acapulco oli tunnettu hienoista yökerhoistaan ja mahtavista hiekkarannoistaan, Lazcanon perheen arki ei ollut erityisen onnellista; isä Pedro Lazcano Nieves hylkäsi perheensä Felixin ollessa 3-vuotias ja äiti Penelope Avilés de Lazcano kuoli maksasairauteen vain 35-vuotiaana vuonna 1972. Tämä johti siihen, että kaikki perheen lapset joutuivat lastenkotiin, jonne Felix ei kuitenkaan sopeutunut vaan karkasi lastenkodista useita kertoja. Pakomatkalla hän myös syyllistyi rikoksiin saadakseen ruokaa, mutta lopulta jäätyään kiinni Felix siirrettiin nuorisovankilaan Baja Californian osavaltioon asti.

Nuorisovankilassa Felix kävi peruskoulun loppuun ja yllättäen hän vaikuttikin parantaneen tapansa, saaden jopa kiitettäviä arvosanoja. Vapauduttuaan 17-vuotiaana eräs nuorisovankilan opettaja tunsi sympatiaa Felixia kohtaan ja antoi tämän muuttaa kotiinsa asumaan. Felix etsi aktiivisesti töitä ja työskenteli pätkätöissä, mutta hänen työsuhteensa eivät kestäneet kauaa. Myös monet työnantajat kieltäytyivät palkkaamasta häntä, kun kuulivat hänen nuorisorikollistaustastaan. Pahasti pettynyt Felix lopulta kyllästyi ja alkoi liikkua alamaailman - pääasiassa huumesalakuljettajien - piireissä rahan ja ahneuden houkuttelemana.

1990-luvulla Felix oli ystävystynyt vaikutusvaltaisen huumeparonin, Sergio Arellano Ayalan kanssa ja hän siirtyikin aktiivisesti hänen toimintaansa. Felix toimi alkuun palkkatappajana Meksikossa, mutta siirtyi "valkokaulusrikoksiin" vuoden 1995 aikoihin. Samana vuonna hän siirtyi Yhdysvaltojen puolelle, pääasiassa Penascon kaupungin alueelle. Meksikoon Felix on perustanut kaksi pienehköä ravintolaa, joita hän tosin käyttää paljolti hämärän liiketoimien kulisseina. Virallisten papereiden mukaan hän on asunut Penascon Old Townin kaupunginosassa vuodesta 2001 asti.

Muuta:
- Felix Lazcano Reyes on luonteeltaan charmantti ja usein hän flirttailee huumekartellin palkkatappajille, Herreran siskoksille. Liikeasioissa hän tosin osaa toimia tarvittaessa hyvinkin kylmäverisesti ja laskelmoivasti. Hän myös ei peittele välinpitämättömyyttään alaisiinsa, joihin hän ei luota täysillä.
- Felix on ollut kolmesti naimisissa, kerran Meksikossa, kahdesti Yhdysvalloissa. Kaikki liitot ovat päättyneet eroon. Hänellä on kaksi, vuosina 1996 ja 1998 syntynyttä lasta Yhdysvalloissa.

Tapahtumat MW:ssä
5/6/2013 Felix edusti Arellano Ayalan kartellia Syndikaatin kokouksessa, jossa käsiteltiin GE13- ja Vice Kings -jengien välistä yhteenottoa.
10/6/2013 Felix informoi alaisiaan Armenian mafian kanssa huumekauppaneuvotteluista. Hän myös pestasi Ronald "Rivi" Guzmanin tappamaan erään Jorge Alvarez -nimisen miehen.
avatar
Quentin Tarantino
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Stuiggeli
Viestien lukumäärä : 50
Liittynyt : 29.05.2013
Ikä : 15

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa