Penasco Daily News 9/6/2013

Siirry alas

Penasco Daily News 9/6/2013

Viesti kirjoittaja Quentin Tarantino lähetetty 09.06.13 2:47

Kaksi nuorukaista löydettiin kuolleena - poliisi tutkii henkirikoksena

Penasco, California. Noin kello 8 aamulla Penascon poliisi sai tiedon kahden alaikäisen miehen ruumiista Waltonin kaupunginosasta Penascon kaupungissa. Molemmat löydetyt olivat jo kuolleita löydettäessä. Aamun aikana poliisi eristi alueen tehokkaasti sekä haastatteli muutamia potentiaalisia silminnäkijöitä. Poliisin edustaja ei kertonut kuolleiden ikää, henkilöllisyyttä tai muitakaan tuntomerkkejä ainakaan toistaiseksi, mutta ovat vahvistaneet, että kumpikin vainaja on alaikäinen.


Poliisi on eristänyt ruumiiden löytypaikan
Waltonissa.


Penasco Daily News yritti haastatella henkirikosta tutkivaa etsivä Perry Hendricksia, mutta poliisi on vastauksissaan niukka.
- Vahvistan, että tapausta tutkitaan selvästi henkirikoksena, mutta tässä vaiheessa emme kerro tapauksesta enempää, kertoi etsivä Hendricks lehden edustajalle.
Kaduilla liikkuu huhu, joka on tullut jo lehdenkin korviin, että kyseessä olisi jengimurha, joka liittyy hieman aiemmin Quentonissa tapahtuneeseen ampumavälikohtaukseen. Poliisi ei kuitenkaan toistaiseksi vahvista tätä väitettä.
- Emme kerro tässä vaiheessa enempää yksityiskohtia, kertoi etsivä Perry Hendricks Penasco Daily Newsille.

- Theodore Landsman, Penasco Daily News

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Republikaanisenaattori syyttää videopelejä Waltonin kaksoismurhasta

Penasco County, California. Kalifornian osavaltion republikaanista puoluetta edustava senaattori Cyrus Whitman on ottanut Twitterissä kantaa jo nopeasti Waltonissa tapahtuneeseen kaksoishenkirikokseen ja ilmaissut syvän järkytyksensä. Senaattori Whitman on kuitenkin jo löytänyt syypään henkirikokseen - videopelit.
- On tilastollisesti tutkittu, että sen jälkeen kun väkivaltaiset videopelit keksittiin, väkivaltarikollisuus on noussut rajusti, laukoi Whitman Twitterissa huolimatta siitä, että viimeisen 10-15 ajanjaksolla rikostilastot - erityisesti väkivaltarikokset - ovat laskeneet merkittävästi.


Kalifornian osavaltion senaattori Cyrus Whitman on tunnettu kyseenalaisista
kannanotoistaan mm. homoavioliittoihin, raiskauksiin sekä aborttiin.


- Aion tehdä kaikkeni tulevaisuudessa, että Kalifornian osavaltioon tulee videopelikielto. Juuri noilla väkivaltaviihteillä kaikki tunnetut murhaajat ovat harjoitelleet tappamaan. Kenenkään suoraselkäisen kristillisen isänmaallisen amerikkalaisen ei pitäisi pelata noita tapposimulaattoreita, lohkaisi Whitman Twitterissä. Penascon poliisin tiedonantaja, komisario Eugene Batista kuitenkin kertoi pian senaattorin lausuntojen jälkeen, että tässä vaiheessa on vielä toistaiseksi turha alkaa spekuloimaan murhien motiivia.

- Herbert Wittgenstein, Penasco Daily News

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kalifornia myönsi avustuksen Pelican Valleyn asuntorakennusprojektille

Los Angeles, California. Kalifornian osavaltion rahoitushallitus päätti varhain lauantaiaamuna, että Penascon Pelican Valleyn kaupunginosan rivitalorakennuksiin myönnetään noin 750, 000 dollarin avustusraha. Penascon piirikunta on jo kahden vuoden ajan tapellut osavaltion kanssa rahoituksesta, joka nyt viimein meni läpi. Alunperin päätöstä pitkitti viime vuonna esiin nousseet korruptioepäilyt, mutta loppujen lopuksi näyttöä ei löytynyt, jotta ketään oltaisi voitu syyttää oikeudessa.


Pelican Valleyn kaupunginosassa käynnistynee kesän aikana laajahko
rakennustyömaaprojekti rivitaloille. Kuva Pelican Valleyn aiemmalta
rakennustyömaalta vuodelta 2010.


- Tämä on suuri helpotus meille kaikille tämä päätös. Tämä projekti on ollut jumissa lähes kaksi vuotta ja jokainen päivä niistä on tehnyt tappiota yrityksille, kertoi Francis O'Keefe, paikallisen rakennusalan ammattiliiton puheenjohtaja lehden haastattelussa lauantaina.

- Cali Schoenauer-Smith, Penasco Daily News
avatar
Quentin Tarantino
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Stuiggeli
Viestien lukumäärä : 50
Liittynyt : 29.05.2013
Ikä : 15

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa