[AM] Arman Lupoyan

Siirry alas

[AM] Arman Lupoyan

Viesti kirjoittaja Combo lähetetty 08.06.13 15:36


pelaaja: kahvikuppi


Nimi: Arman Lupoyan
Tunnetaan myös: Junior
Syntynyt: 28. 4. 1968, Sverdlovsk (Jekaterinburg), NL
Työ: Teurastamon omistaja

Organisaatio: Armenian mafia
Asema: Pomoschnik
Biografia

Arman Lupoyan syntyi huhtikuussa 1968 silloisessa Sverdlovskissa (nyk. Jekaterinburgissa) 26-vuotiaalle isälleen, armenialaisvenäläiselle pikkurikolliselle Semyon Lupoyanille ja tämän vaimolle, 24-vuotiaalle Svetlana Bobkovalle. Isä Lupoyan elätti perheen varastetun tavaran myymisellä ja hoitelemalla pahoinpitelyjä paikallisen rikollisliigan pomolle. Semyon hoiteli edellämainittuja suuremman, 10-15-henkisen koplan kanssa, joten Arman varttui koplan jäsenten lasten kanssa – ja mitä isät edellä, sitä lapset perässä. Tämä meinasi sitä, että koulun sijasta Arman, jota oltiin neuvottu tienaamaan itse elantonsa, toimi ystäviensä kanssa juoksupoikina isänsä ja tämän ystävien koplalle, toimittaen muunmuassa kirjeitä, pahoinpitelemällä velallisia ynnä muuta.

Kotona Semyon Lupoyan piti kovaa kuria, käytti paljon alkoholia ja rellesti. Hän pahoinpiteli Armania ja tämän kolme vuotta nuorempaa pikkuveljeä Kameria paljain nyrkein sekä remmillä. Tämä patosi vihaa nuoren Armanin sisään, ja vaikka tämä vihasi isäänsä enemmän kuin mitään, hän myös pelkäsi ja kunnioitti tätä eikä täten uskaltanut sanoa vastaan tai puolustaa itseään. Sensijaan hän purki aggressioitaan kaduilla hakkaamalla heikompiaan. Tällätavoin hän myös kasvatti isänsä murskaamaa itsetuntoaan, jolloin heikompien vahingoittamisesta alkoi tulla huono tapa Armanille. Vuonna 1985 Armanin pikkuveljen Kamerin pää niinsanotusti hajosi ja hän teki itsemurhan päähän kohdistetulla laukauksella. Perheen äiti Svetlana ja Arman surivat, mutta Semyon kuittasi koko tapahtuman vain sanomalla ”hyvä, että päästiin siitä vitun hintistä eroon”. Tämä vain lisäsi Armanin vihaa isäänsä kohtaan.

Neuvostoliiton hajottua vuonna 1991 alkoi valtava muuttoaalto ulkomaille. Rybakovin liigaksikin kutsuttu organisaatio, johon Armanin isä Semyon kuului, päätti hakea jalansijaa Yhdysvalloista, jolloin suurin osa sen jäsenistä siirtyi toimimaan Yhdysvaltain itärannikolle. Arman ja tämän vanhemmat muuttivat New Yorkiin, jossa Semyon perusti rakennusfirman. Kokonaan uusi maa sekä vastaperustettu yritys sai miehen rajoittamaan alkoholinkäyttöään, jolloin Rybakovin liiga antoi hänelle taas aiemmin vähennettyä valtaa. Ensitöikseen Semyon teki Armanista oikean kätensä. Samoihin aikoihin Odessan mafia otti liigan silmätikukseen ja lopulta liigasta tulikin sen alajaosto, joka hoiteli likaisempia asioita, kuten murhia ja huumekauppaa.

1998 Svetlana Lupoyan kuoli auto-onnettomuudessa alkoholin vaikutuksen alaisena. Muutaman kuukauden päästä Semyon tutustui ”työmatkallaan” länsirannikolla losdiablosilaiseen Amandaan, jonka kanssa meni naimisiin. Samalla hän siirsi toimintaansa yhä enemmän ja enemmän Kaliforniaan. Semyonista tehtiin vor v zakone ja hän sai vastuulleen hoitaa suurimman osan itärannikon bisneksistä. Tämä tarkoitti sitä, että myös Armanin oli siirryttävä itärannikolle. Hän tutustui täällä isoisänsä maanmiehiin armenialaisiin, joiden kanssa alkoi toimimaan yhä enemmän ja enemmän. Hän erkani alkuperäisestä Rybakovin liigasta ja siirtyi nimeltämainitsemattoman armenialaisen rikollisliigan leipiin osoitettuaan kykynsä sen silloisille pomoille.

Siirryttyään kokonaisvaltaisesti armenialaisten alaisuuteen Arman sai haltuunsa teurastamon ja perusti samalla myös kuntosalin, jonka kautta hän palkkasi itselleen ”gorilloja”. Kuntosali kuitenkin poltettiin puolitoista vuotta sen perustamisen jälkeen, eikä Armanilla enää ollut innostusta laittaa sitä pystyyn – olihan hän kerännyt itselleen kourallisen luotettavia alaisia sen kautta.

Lopulta vuonna 2012 Semyon Lupoyan joutui varastetun tavaran hallussapidosta myyntitarkoituksessa vankilaan. Odotettuaan kuukauden Arman otti kostoksi kaikesta lapsuudessaan kokemasta väkisin isänsä liiketoimet haltuunsa, teloittaen tämän alamaiset raa'asti. Venäjän mafia suuttui tästä toden teolla, mutta todella pitkän ja vaikean väännön jälkeen Arman sai ylipuhuttua nämä ja lupasi maksaa pientä osuutta tuotoistaan mafialle – eikä tätä luonnollisestikaan jatkunut kauaa.

Joulukuussa 2012 Arman yleni Armenian mafiassa pomoschnikiksi. Tämä herätti ristiriitaisia tunteita muissa jäsenissä, koska lapsuudentraumoistaan johtuen Arman oli osoittautunut erittäin väkivaltaiseksi, ehkä jopa sosiopatiseksi henkilöksi. Siitäkin huolimatta Arman on säilyttänyt asemansa tähän asti.

Muuta
- virallisesti Kondakyan Beef Companun työntekijä. Teurastamo toimii näyttämönä Lupoyanin raaoille teoille (esimerkiksi velallisten sormien leikkaamiselle)
- kuten aiemmin mainittu, erittäin väkivaltainen henkilö, jolle annettaisiin sosiopaatin leima heti kun tämä astuisi psykiatrin vastaanotolle

Tapahtumat MW'ssä
6/29-30/2013: kidutti alaisensa Hovanin kanssa huumevelallista teurastamon tiloissa
6/5/2013: Syndicaten kokous


Viimeinen muokkaaja, Para Stöö pvm 09.06.13 7:36, muokattu 1 kertaa

Combo
Valvoja

Retro-nick(it) : Combo
Viestien lukumäärä : 51
Liittynyt : 29.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: [AM] Arman Lupoyan

Viesti kirjoittaja P.B lähetetty 09.06.13 3:02

pikkunen korjaus; arman ei kokonaan omista lihatehdasta, vaan se tekee niitä kidutuksiaan lihatehtaan tiloissa. hayastan on teurastamon toimitusjohtaja. ja se on virallisesti AM eikä AP Very Happy
avatar
P.B
Valvoja

Retro-nick(it) : PB
Mies Viestien lukumäärä : 39
Liittynyt : 28.05.2013
Paikkakunta : lande

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: [AM] Arman Lupoyan

Viesti kirjoittaja Combo lähetetty 09.06.13 7:29

P.B kirjoitti:pikkunen korjaus; arman ei kokonaan omista lihatehdasta, vaan se tekee niitä kidutuksiaan lihatehtaan tiloissa. hayastan on teurastamon toimitusjohtaja. ja se on virallisesti AM eikä AP Very Happy
uliuli Very Happy korjaan

Combo
Valvoja

Retro-nick(it) : Combo
Viestien lukumäärä : 51
Liittynyt : 29.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: [AM] Arman Lupoyan

Viesti kirjoittaja Falzone lähetetty 20.10.15 11:20

Margos, is that you?
avatar
Falzone
Valvoja

Retro-nick(it) : Falzone, Tabu, Laiskamato
Nainen Viestien lukumäärä : 61
Liittynyt : 14.02.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: [AM] Arman Lupoyan

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa