Penasco Daily News 29/5/2013

Siirry alas

Penasco Daily News 29/5/2013

Viesti kirjoittaja Quentin Tarantino lähetetty 29.05.13 8:34

Poliisi iski kahden jengin väliseen huumekauppaan

Penasco, California. Penasco Police Department iski viime lauantaina 25. toukokuuta San Gabriel Industrial Parkissa käytyyn huumekauppaan, joka johti laukaustenvaihtoihin sekä useisiin pidätyksiin. Viimeisimpien tietojen mukaan kukaan ei kuollut, mutta ainakin kahden pidätetyn on varmistettu haavoittuneen iskun yhteydessä. Tiedettävästi kellään haavoittuneella ei ole suurempaa hengenhätää tällä hetkellä. Poliisin iskussa pidätetyt ovat tällä hetkellä vangittuna Penasco County Jailissa. Heitä vastaan on nostettu syytteitä mm. huumausaineiden hallussapidosta myyntitarkoituksessa, lukuisista ampuma-aserikkomuksista sekä salaliitosta.


Penascon poliisi on eristänyt iskualueen tutkinallisista
syistä.


Vielä varmistamattoman lähteen mukaan pidätetyt kuuluvat mm. Grand Empire 13- ja Vice Kings -jengeihin. Poliisin tiedonantaja, komisario Eugene Batista ei ole toistaiseksi vahvistanut väitteitä, mutta on kertonut, että pidätetyillä on jonkinlaista jengitaustaa tai -yhteyttä.

- Gregory Cassarino, Penasco Daily News

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Penascon rikostilastot laskeneet dramaattisesti 1990-luvulta

Penasco, California. Aiemmin Yhdysvaltain rikosten kärkikaupungin johtopaikasta taistellut Penasco on onnistunut laskemaan rikostilastojaan dramaattisesti. Penascon poliisin tiedonantaja, komisario Eugene Batista kuitenkin muistuttaa, että Penascossa tapahtuu yhä erittäin paljon rikollisuutta, eikä vielä kannata ryhtyä kunnolla juhlimaan.
- Vaikka tilastojen perusteella henkirikokset ovatkin vähentyneet, Penasco on yhä kokoonsa suhteutettuna vaarallisempi kuin moni muu Yhdysvaltain kaupunki, kertoi komisario Batista lehden haastattelussa.

Viime vuonna Penascossa tehtiin 189 murhaa, mikä tarkoittaa suurinpiirtein 35 murhaa 100, 000 asukasta kohden. Kyseinen luku on melko suuri, mutta suunta on silti parempaan päin, sillä 1990-luvulla - varsinkin alkupuoliskolla - tehtiin keskimäärin jopa 260 murhaa vuodessa. Tänä päivänä suurin osa henki- ja väkivaltarikoksista tapahtuu edelleen kaupungin eteläisillä jengialueilla.

- Ralph Goldstein, Penasco Daily News

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

New Yenkin korkein oikeus ei myöntänyt valituslupaa ns. Pussyburger -jutussa

New Yenk, New Yenk. Niinkutsutussa Sanders vs. McDonaghs -oikeudenkäyntien sarjassa, joka myös tunnetaan laajalti mediassa Pussyburger-oikeudenkäyntinä on tapahtunut ehkä viimeisin ja se ratkaiseva käänne. New Yenkin korkein oikeus päätti äänin 4-3, että ei myönnä valituslupaa McDonaghs -ketjulle. Täten pikaruokalaketjulle määrätyt vahingonkorvaukset tulevat korvausvelvollisiksi. McDonaghsin nykyinen edustaja Marlon Stein II on ilmoittanut olevansa erittäin pettynyt korkeimman oikeuden päätökseen.


Aiemmin hyvin suositut Pussyburger-hampurilaiset poistettiin valikoimasta
oikeuden päätöksellä maaliskuussa 2011.


Pussyburger-oikeudenkäynti lähti liikenteeseen syyskuussa, kun kristillistä maailmankatsomusta kannattava perheenisä Edward "Ned" Sanders tilasi syyskuussa 2009 newyenkiläisestä McDonaghs-pikaruokalasta itselleen ja lapsilleen Pussyburger-hampurilaiset. Saatuaan purilaiset pöytäänsä Sanders perheineen järkyttyi pahasti, sillä hänen mielestään hampurilainen muistutti liiaksi naisen sukupuolielintä ja pilkkasi myös täten hänen kristillistä maailmankatsomustaan.

Pussyburgereista nostettiin siviilikanne marraskuussa 2009 pikaruokalaketjua vastaan, jossa Sanders vaati viiden miljoonan dollarin korvauksia henkisistä kärsimyksistä. Oikeus hylkäsi vahingonkorvausvaateen kesällä 2010, mutta Sanders valitti päätöksestä ja sai asiasta uuden käsittelyn. Tällä kertaa oikeus kääntyi Sandersin suuntaan ja määräsi McDonagsin maksamaan hänelle 750, 000 dollarin korvaukset sekä vetämään Pussyburger-hampurilaiset pois markkinoilta. McDonaghs -pikaruokalaketju on valittanut päätöksestä useita kertoja, mutta kaikki turhaan.

- Margaret Kopalski, Penasco Daily News
avatar
Quentin Tarantino
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Stuiggeli
Viestien lukumäärä : 50
Liittynyt : 29.05.2013
Ikä : 15

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Penasco Daily News 29/5/2013

Viesti kirjoittaja Combo lähetetty 29.05.13 9:31

// kiva ku tänne on saatu noita vanhoja uutisia! Very Happy

Combo
Valvoja

Retro-nick(it) : Combo
Viestien lukumäärä : 51
Liittynyt : 29.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa