[AM] Sonny Tankian

Siirry alas

[AM] Sonny Tankian

Viesti kirjoittaja Quentin Tarantino lähetetty 29.05.13 6:33Hahmolla pelaa Stuka

Nimi: Gourgen Tankian
Tunnetaan myös: Sonny, George Tanner
Syntynyt: 28.2.1949, Kirovakan (nyk. Vanadzor), Armenian sosialistinen tasavalta
Asuinpaikka: Downtown, Penasco, CA

Työ:Rakennusurakoitsija, sijoittaja
Jengi: Armenian mafia
Asema: Alipäällikkö (Begun)

Biografia
Gourgen Tankianin lapsuudesta ja nuoruudesta tiedetään melko vähän virallisissa asiakirjoissa. Hän varttui Kirovakanin kaupungissa Armeniassa (tuolloin osa Neuvostoliittoa), mutta lähti opiskelemaan Moskovan yliopistoon liiketaloutta 1970-luvun alussa. Helmikuussa 1975 Gourgen eli "Sonny" loikkasi Neuvostoliitosta asumaan Iso-Britanniaan, jossa työskenteli mm. lontoolaisessa sijoitusyhtiössä. Jo tuolloin Sonnyyn kohdistui muutamia epäilyjä rahanpesusta ja petoksesta, mutta syytteitä ei koskaan nostettu.

Yhdysvaltoihin Sonny muutti syksyllä 1977 ns. Jackson-Vanik -lisäyksen varjolla. Alkuun Yhdysvalloissa Sonnyn englanti oli hyvin murteellista, mutta vuosien mittaan hänen kielitaitonsa kehittyi merkittävästi. Sonny palasi sijoitusbisnekseen sekä oli osakkaana rakennus- ja huoltofirmassa sekä betoninvalmistuksessa. Vuosien 1980-1988 välillä Sonny asui mm. New Yorkissa, Kansas Cityssa sekä Fort Lauderdalessa Floridassa. Tultuaan pidätetyksi ja tuomituksi veronkierrosta, petoksesta ja rahanpesusta New Yorkissa kesällä 1988, Sonny tuomittiin viideksi vuodeksi liittovaltion vankilaan Otisvillessa, New Yorkin osavaltiossa. Hän vapautui vankeudesta samana vuonna kun Neuvostoliitto kaatui.


Gourgen "Sonny" Tankian
pidätettynä New Yorkissa
vuonna 1988.


Vapautumisensa jälkeen Sonny muutti Penascoon, Kaliforniaan auttamaan kollegaansa Hayastan Kondakyan Senioria, johon Sonny oli jo tutustunut 1970-luvulla. Koska omasi osaamista liiketaloudessa ja rahanpesussa, juuri tämä jälkimmäinen osio jäikin Sonnyn harteille. Kun organisaation entinen johtaja Ilyich Hafjian surmattiin, Kondakyan, Sr. nousi organisaation johtoon ja Tankian hänen taloudelliseksi neuvonantajakseen. Vanhemman Kondakyanin kuoleman jälkeen, hänen poikansa Kondakyan, Jr. otti liigan johtoonsa, jolloin Sonny siirtyi alipäälliköksi.

Toisinkuin monet muut armenialaismafian jäsenet, Sonny ei yleensä hoida bisneksiään Little Yerevanin kaupunginosassa vaan on keskittänyt rakennusyhtiönsä toiminnan enemmän keskustan liiketalousalueelle. Sonny myös itse pitää itseään enemmänkin liikemiehenä kuin gangsterina ja hän harvoin itse likaa näppejään liiketoimissaan.

Tapahtumat MW:ssä:
5/6/2013 - Gourgen "Sonny" Tankian osallistui Syndikaatin kokoukseen pomonsa Hayastan Kondakyanin sekä pikkupomo Arman Lupoyanin kanssa, pääasiassa toimien Kondakyanin taloudellisena neuvonantajana.
avatar
Quentin Tarantino
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Stuiggeli
Viestien lukumäärä : 50
Liittynyt : 29.05.2013
Ikä : 15

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa