[AAC] Rivi

Siirry alas

[AAC] Rivi

Viesti kirjoittaja Quentin Tarantino lähetetty 29.05.13 5:35Hahmolla pelaa Stuka

Nimi: Ronald Guzman
Alias: Rivi
Syntynyt: 12.9.1979, Tulsa, Oklahoma

Jengi: Arellano Ayalan huumekartelli
Asema: Sotilas, palkkatappaja

Biografia
Ronald Augustus Gabriel "Rivi" Guzman syntyi Tulsan kaupungissa Oklahomassa melko hyvinpärjäävään perheen keskimmäisenä lapsena, jossa perheen isä oli puoliksi meksikolainen ja äiti täysin valkoinen. Ronaldin ollessa 3-vuotias perhe muutti Kalifornian San Diegoon. Jo lapsesta pitäen Ronaldin havaittiin olevan keskivertoa älykkäämpi, hän mm. oppi lukemaan noin nelivuotiaana sekä alakoulussa hän turhautui, koska koki monet aineet liian helpoiksi. Pian hän menetti kiinnostuksensa opiskeluun ja alkoi liikkua hämäräpiireissä. 16-vuotiaana Ronald, joka oli jo ehtinyt syyllistyä mm. autovarkauksiin ja ilkivaltaan, pidätettiin tuhopoltosta epäiltynä ja tuomittiin 10 vuodeksi Kalifornian osavaltiolliseen vankilaan. Ylioikeus kuitenkin lievensi tuomion neljäksi vuodeksi nuorisovankilassa. Suorittaessaan tuomiota nuorisovankilan psykiatri havaitsi Ronaldin älykkyyden ja otti tämän apulaisekseen toimistoonsa. Psykiatri oli mitannut Ronaldin älykkyysosamääräksi tuolloin 142 (istuessaan aikuisena vankilassa ÄO:n mitattiin olevan jopa 154).

Vapauduttuaan hyvän käytöksen ansiosa alle kahden vuoden istumisen jälkeen Ronald eli "Rivi" sekaantui huumeiden salakuljetusoperaatioon Meksikon ja USA:n rajan välillä. Keväällä 1999 Ronald meni naimisiin ja sai piakkoin kaksi lasta, mutta liitto ajautui eroon kolmen vuoden jälkeen. Tuona aikana Rivi onnistunut jo luomaan itselleen maineen meksikolaisessa alamaailmassa. Heinäkuussa 2003 FBI pidätti Ronaldin epäiltynä kahdesta kylmäverisestä teloitusmurhasta epäiltynä. Hän kuitenkin vapautui murhasyytteistä vähäisen näytön vuoksi, mutta sai 8 vuoden tuomion huumausaineiden hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä salaliitosta. Tällä kertaa "Rivi" lähetettiin Folsomin vankilaan Kaliforniassa, jossa hän ystävystyi meksikolaisen huumekartellin pikkupomon Manuel Gomez Loeran kanssa.

Vapauduttuaan joulukuussa 2007 jälleen Rivi herätti pelkoa kylmäverisenä palkkatappajana alamaailmassa. Hän nousikin pelätyn huumeparonin Sergio Arellano Ayalan ykköstappajaksi. Rivin epäillään suorittaneen palkkamurhia sekä USA:n että Meksikonkin puolella, huolimatta siitä, että hän on Yhdysvaltain kansalainen ja asuinpaikaksi oli merkitty Penasco, Kalifornia. Sergio Arellano Ayalan pidätyksen jälkeen hänen vaimonsa otti organisaation johdon, jolloin Rivi siirtyi tämän alaiseksi.

Tapahtumat MW:ssä
5/6/2013 - Ronald "Rivi" Guzman teki ensiesiintymisensä Trendin kuljetusfirmassa. Hänen esimiehensä Felix Lazcano Reyes laittoi hänet vastaamaan kokouksen turvallisuudesta.

Triviaa
- Ronald, moraalittomuudestaan ja ammatistaan huolimatta, on aktiivinen katolinen ja käy säännöllisesti kirkossa
- Puhuu tiedettävästi erinomaista espanjaa, ranskaa sekä osaa keskustella jonkin verran muutamilla muilla Euroopan pääkielillä
- Viranomaistietojen mukaan Ronald asuu Pelican Valleyn keskituloisessa lähiössä Penascossa.
avatar
Quentin Tarantino
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Stuiggeli
Viestien lukumäärä : 50
Liittynyt : 29.05.2013
Ikä : 15

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa