Gravediggers MC [GDMC]

Siirry alas

Gravediggers MC [GDMC]

Viesti kirjoittaja Combo lähetetty 08.10.14 9:00
FILE #74133-521

AUTHORIZED PERSONNEL ONLY
PRODUCED  IN CO-OPERATION WITH THE ANTI-GANG UNITS OF NEW YENK, LOS DIABLOS, JACOBSVILLE AND MYAME POLICE DEPARTMENTS
GRAVEDIGGERS MC


RLJ: Terve, Rey. Mukava nähdä pitkästä aikaa.
RD: Samat sulle, Bubba. Kiitos että kutsuit mut.
RLJ: Tiedät varmastikin, mitä asiani koskee.
RD: Paremmin ku hyvin, Bub. Ootte ilmeisesti miettinyt tarpeeks kauan jo?
RLJ: Noh, tarpeeksi ei ehkä ole oikea sana kuvaamaan sitä  aikaa, mutta kyllähän sinä nämä ajat tiedät - jos haluaa toimia, on oltava nopea. Vitun fedit hengittää niskaan koko ajan, kuten tiedätkin.
RD:Eli periaatteessa mikäli vastaus on “kyllä” niin me voitais ajan myötä ottaa teidän paikka?
RLJ: En minä nyt ihan sitä meinannut, mutta aiomme pienentää toimintaamme puolen vuoden sisällä mahdollisimman minimiin, jolloin teillä on hyvää aikaa ottaa markkinoita haltuunne et cetera. Emme siis ole jäämässä täysin ulos kuvioista.
RD: Mites sitten se asia josta mä tulin tänne puhumaan?
RLJ: Kuten sanoin, olemme miettineet… ja tulimme siihen lopputulokseen, että voitte siirtyä toiminnassanne seuraavalle asteelle.
RD: Eli tää on nyt virallista?
RLJ: Jep.
RD: Luoja, kiitos Bubba, mä oon tosi kiitollinen ja niin pojatkin.
RLJ: Oletan, että olette saaneet asianne siihen malliin että voitte aloittaa parin viikon sisällä?
RD: Joo, meillä on kaikki ihan reerassa. Ei mitään ongelmia.
RLJ: Hienoa. Onneksi olkoon vielä.
RD: Kiitoksia. Täytyy soittaa pojille ja kertoa ilouutiset.
- vuoden 1987 Devils MC -tutkinnan aikaan taltioitu nauhoitus

SYNOPSIS:

Gravediggers MC on alunperin pelkkä moottoriharrastajien kerhoksi kaavailtu ryhmä, jonka perustajajäseninä olivat Charles White, Reinold Donovan ja Cletus Moore. Heidän katsotaan nykyään olleen ns. “Kolme kovaa”, joiden ympärille tämä ryhmittymä alkoi Floridassa perustua. Ryhmälle ominaisia olivat jo tuohon aikaan liivit, joiden selässä oli moottoripyöräkerhoille tavanomaiset tunnukset. Ryhmän kärkikolmikolle muodostoi samoihin aikoihin myös em. kerhoilta matkittu hierarkia - Donovan oli “president”, White oli “vice president” ja Moore “sergeant-at-arms”.
Kerhon toimintaan kuului vielä sen perustamisen aikaan 1970-luvulla pelkkä moottorikulkuneuvojen ja niiden oheislaitteiden korjaus, ostaminen ja myyminen sekä vuosittaiset “meetingit”, joihin kerho osallistui muiden, ympäri Yhdysvaltoja tulleiden samanhenkisten kerhojen kanssa.


Gravediggers MC’n perustajajäsenet takarivissä vasemmalta: Cletus Moore, Reinold Donovan ja Charles White. Edessä tuntematon henkilö. (1976, tuntematon)

Gravediggersin toiminta kuitenkin muuttui 1980-luvun alussa floridalaisen Devils MC’n kaivatessa ylimääräistä lihasvoimaa järjestämissään tapahtumissa sekä kokaiinin yleistymisen myötä myös pelotteluna pienemmille ryhmittymille huumebisneksessä. Aluksi Gravediggers otettiin hangaround-kerhoksi ja tarkoituksena oli lähinnä olla valmiina avustamaan Devilsejä tiukan paikan tullen sekä hoitaa pienimuotoista mietojen huumeiden ja omatekoisen alkoholin salakuljetusta ja kauppaa Evergladesin suoalueella, joka tuohon aikaan oli salakuljettajien suosiossa.
1980-luvun lopussa Devils MC alkoi herättää kiinnostusta liittovaltion viranomaisissa yhä enemmän ja enemmän ja joutui jättäytymään laittomista bisneksistä lähes kokonaan. Gravediggers MC erkani omaksi kerhokseen ja sai riveihinsä Devils MC’n jättäneitä, kokeneempia kerholaisia sekä vahtimaan että avustamaan uutta kerhoa.
90-luvulla kerho levisi Floridan sisällä Daytonasta kahteen kaupunkiin, ensiksi Jacobsvilleen ja tämän jälkeen Myameen. Kovaa vauhtia kasvava jäsenmäärä alkoi tuottaa ongelmia, kunnes jäsenten sukulaisten kautta kerho pystyi perustamaan ensimmäisen itärannikon alajaostonsa Los Diablosiin. Seuraava alajaosto perustettiin New Yenkiin, mutta se on tähän päiväänkin asti pysynyt pienenä lähinnä alueella sijaitsevan muun organisoituneen rikollisuuden vuoksi.

Ensimmäisen suuren takaiskun kerho koki vuonna 1997, kun Cletus Mooren pää löytyi paperipussista Charles Whiten talon ulkopuolelta. Tekijöiksi epäiltiin kilpailevaa, vain muutamia kuukausia sitten perustettua kerhoa ja Gravediggers MC kosti ampumalla kolme kilpailevan kerhon jäsentä. Yksi GDMC’n jäsen pidätettiin, mutta todisteiden vähäisyydestä johtuen tämä vapautettiin. Tapahtumien johdosta viranomaiset ryhtyivät tutkimaan kerhoa ja tiukensivat otteitaan näiden suhteen.

2000-luvulla kerho on kasvattanut valtaansa ja monia jäseniä on pidätetty erinäisistä  rikoksista sekä surmattu kilpailevien ryhmittymien toimesta. Sen suurimpina laittomina tulonlähteinä nähdään huume- ja asekauppa, mutta kerhoon on liitetty myös muutamia laillisia yrityksiä, ns. “kulisseja”, kuten Tombstone Ink -tatuointistudio. Kerhon “päävihollisina” ovat Floridassa Länti-Intiasta saapuneet ryhmät, kuten kuubalaiset ja puertoricolaiset katujengit sekä muut moottoripyöräjengit .

KEY PEOPLE:


PRESIDENT
DONOVAN, REINOLD
VICE PRESIDENT (VP)
WHITE, CHARLES

SERGEANT-AT-ARMS
HERRING, BARNEY

INDENTIFICATION:


Gravediggers MC, kuten muutkin ns. prosenttikerhot ja lainsuojattomat moottoripyöräjengit, on tunnistettavissa nahkaliiveistä ja niihin ommelluista “patcheistä”.
Liivin selässä on “colors”, eli klubin tunnus keskellä. Sen yläpuolella on “top rocker”, eli kaaren muotoinen alue, jossa lukee kerhon nimi. Tunnuksen alapuolella on “bottom rocker”, jossa lukee, mihin jaostoon eli “chapteriin” jäsen kuuluu - tämä määräytyy yleensä kaupungin tai osavaltion mukaan. Tunnuksen vasemmalla ja oikealla puolella nähdään yleensä “MC” ja “1%”, joista ensimmäinen kuvaa moottoripyöräkerhoon kuulumista ja toinen kuvaa jengin kuulumista siihen yhteen prosenttiin, jonka American Motorcyclist Association näkee kuuluvan “kunniattomiin kansalaisiin”.
Liivin etupuolelle on yleensä myös lisätty patcheja, jotka saattavat kuvata esim. henkilön käyttävän marijuanaa, tappaneen jonkun jenginsä vuoksi tai tämän kerhossa viettämiä vuosia (ks. kuva).

CRIMINAL ACTIVITIES (PÄIVITETTÄVÄ VÄLITTÖMÄSTI!):

Gravediggers MC on todistetusti ollut mukana muun muassa huumekaupassa, huumeiden salakuljetuksessa, asekaupassa, aseiden salakuljetuksessa (suurimmat tulonlähteet, ks #45-GDMC). Sen muuna rikollisena toimintana on havaittu myös muun muassa niin sanottu "suojelubisnes", jossa kerho lupaa yrityksille tai yksityisille henkilöille fyysistä suojaa pelottelulla ja väkivallalla esimerkiksi uhkaavia henkilöitä kohtaan rahaa vastaan.

Combo
Valvoja

Retro-nick(it) : Combo
Viestien lukumäärä : 51
Liittynyt : 29.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Gravediggers MC [GDMC]

Viesti kirjoittaja Combo lähetetty 08.10.14 9:03

tätä topicia päivitellään aina sen mukaan ku on tarvis, seuraavana varmaa vuorossa GDMC'n logon lisääminen tähän. kertokaa ihmeessä mahdollisista virheistä ynnä muuta tai jos tulee mieleen jotain, jota tähän pitäis lisätä. kaikkee ei kuitenkaan voida tuoda teidänkään nähtäville koska MW'n jonnet tuntien niitä tietoja hyödynnettäis ihan varmasti roolipelissä. ei mul muuta.

Combo
Valvoja

Retro-nick(it) : Combo
Viestien lukumäärä : 51
Liittynyt : 29.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa