GRent Corporation [Avoimia asuntoja]

Siirry alas

GRent Corporation [Avoimia asuntoja]

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 25.09.14 11:15

GRent Corporation


GRent Corp. on yksi Grenadan johtavista asumisratkaisuihin keskittyneistä yrityksistä. Yritys välittää sekä vuokra- että omistusasuntoja kaikilta asuinalueilta niin kohtuuhintaisista asumisratkaisuista aina kalliimpiin luxusasuntoihin.  GRent on osa The Thurman Organization LLC:tä.Ohjeet asumiseen tai työskentelyyn GRentissä

Useimmiten asukas rakentaa itse oman asuntonsa, mutta sen pitää sopia liitettävän paikan teemaan. Korkeatasoista design-asuntoa ei voi liittää ghettoalueelle ja sama toisinpäin. Asunnon taso saa korkeintaan olla hahmon tasoa vastaava, joten rakenna asunto tasosi mukaisesti. Viime kädessä BV päättää, onko asunto tasoa vastaava. Liittääksesi asunnon, valitse ensin paikka johon haluat liittää asuntosi, sen jälkeen ota yhteyttä johonkin alempana lueteltuihin henkilöstön jäseneen tai laita viesti tähän topiciin.

Mikäli haluat toimia asunnonvälittäjänä GRentissä, sinun on lähetettävä työhakemus tähän topiciin. Ilmoita työhakemuksessa hahmosi perustiedot, sekä miksi haet paikkaa. Työtehtäviisi kuuluu asuntojen liittäminen, sekä vanhentuneiden sopimusten purkaminen. Lisäksi työhön saattaa sisältyä markkinointia ja asuntoesittelyä.

Palkkaus:

  • Kiinteistövälittäjä: $4000 / kk. Edellyttää tietyn määrän asumissopimuksien tarkastamisia.
Henkilöstö

Donald Thurman, konsernijohtaja (Serri [BV])
Charlotte Rodriguez, kiinteistövälittäjä (Zeni [BV])Kiinteistöt

S 14th Avenue 347, DOWNTOWN
Vapaita asuntoja: 4/4
Tasoluokka: 2-3 ja ylemmät
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa