Downtown-työt

Siirry alas

Downtown-työt

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 24.09.14 10:03

Downtown-työt ovat keskustan kaduilla tehtäviä töitä. Töitä ei ole yhdistetty mihinkään erilliseen yritykseen, vaan niitä voi vapaasti lähteä tekemään kysymättä keneltäkään mitään lupaa. Palkka on tämän takia tyypillisesti huono, mutta kaupungin katujen vilinä pitää työn taatusti täynnä yllätyksiä. Nämä työt soveltuvat erinomaisesti, mikäli et ole saanut vielä työpaikkaa yhdestäkään yrityksestä. Näillä töillä voi tienata maksimissaan $1500 / kk. Samalta roolipelihahmolta saa vastaanottaa palkkioita esim. kerjätessä kohtuudella (eli ei ainakaan esim. saman päivän aikana)!

Mikäli alla listatuista tehtävistä herää kysymyksiä, ne voi esittää tähän topiciin.
Katuesiintyjä/-soittaja
Monet näkevät huonon työllisyystilanteen aikana yhdeksi mahdollisuudeksi tienata elantonsa erilaisilla esiintymisillä rahasta. Tällaisia töitä ovat esimerkiksi katusoittajat, katumaalarit tai uhkarohkeiden temppujen tekeminen rahasta. Taikatemput, korttitemput, yms. lasketaan myös tähän kuuluviksi. Kadulla esitetyt tanssit, musiikki ja muu kulttuuri saattavat tipauttaa valkokauluskansalta almuja esiintyjän lakkiin.
Palkka: $50 / 15 min aktiivista ropetusta. Jos toinen roolipelaaja (vähintään taso 4) antaa rahaa, saa tällöin välittömästi $150.

Kerjääminen ja roskien tonkiminen
Tämä on monien ihmisten kohdalla viimeinen keino hankkia elantonsa. Useimmiten nämä henkilöt ovat alkoholisoituneita tai huumeaddikteja, eivätkä pysty muihin töihin.
Palkka: $50 / 15 min aktiivista ropetusta. Jos toinen roolipelaaja (vähintään taso 4) antaa rahaa, saa tällöin välittömästi $150.

Katukauppias
Kaduilla on paljon ihmisten asettamia kojuja, grillejä ja jopa kengänkiillotuspisteitä. Monet näistä toimivat ilman lupia, joten poliisin kanssa voi joutua hankaluuksiin.
Palkka: $75 / 15 min aktiivista ropetusta. Jos toinen roolipelaaja (vähintään taso 2) ostaa jotain, saa tällöin välittömästi $200.

Rakennustyömies / Katusiivoja
Kaupungissa tapahtuu paljon julkisivuremontteja ja tiet ovat jatkuvasti suljettu tietöiden takia. Kaupungin rattaat on pidettävä pyörimässä ja useimmiten kaikkein yksinkertaisimpiin töihin on palkattu väestön kouluttamatonta väkeä. Voit itse valita työsi, mutta älä ole jatkuvasti tupakkatauolla. Kontaktista tosiin roolipelaajiin ei voi saada .
Palkka: $125 / 15 min aktiivista ropetusta.

Taksikuski
Toimit jonkun taksiyrityksen palveluksessa. Tehtävänäsi on kuljettaa ihmisiä heidän haluamiinsa kohteisiin. Hyvä kaupunkituntemus on vaatimuksena. Kuljetat myös välillä NPC-asiakkaita, joten tolpalla päivystäminen pitkiä aikoja on kielletty.
Palkka: $100 / 15 min aktiivista ropetusta. Jos toinen roolipelaaja ottaa taksin, saat $150 per kyyti.Henkilöstö

(Serri, [BV])
(Stuiggeli, [BV])


Viimeinen muokkaaja, Serri pvm 26.09.14 9:30, muokattu 2 kertaa
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Downtown-työt

Viesti kirjoittaja Odwer lähetetty 26.09.14 5:22

Ensimmäiseksi, Jos olet esim katuesiintyjä tai kerjääjä, jos vähintään 4tasoinen pelaaja antaa sulle rahaa ja saat välittömästi $150 niin voiko sen jälkeen vielä jatkaa? esim jos on 30min katuesiintymässä ja esimerkiksi 6 pelaajaa tulee ja antaa sulle rahaa, sillonhan saat $900 ? ja sitten vielä että kun tuolla lukee että max voi tienata 1500/kk niin tarkottaako se kuukautta irl aikaa, vai onko MW:ssä joku oma aikajana
avatar
Odwer

Retro-nick(it) : Odwer
Mies Viestien lukumäärä : 8
Liittynyt : 15.02.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Downtown-työt

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 26.09.14 9:24

Odwer kirjoitti:Ensimmäiseksi, Jos olet esim katuesiintyjä tai kerjääjä, jos vähintään 4tasoinen pelaaja antaa sulle rahaa ja saat välittömästi $150 niin voiko sen jälkeen vielä jatkaa? esim jos on 30min katuesiintymässä ja esimerkiksi 6 pelaajaa tulee ja antaa sulle rahaa, sillonhan saat $900 ? ja sitten vielä että kun tuolla lukee että max voi tienata 1500/kk niin tarkottaako se kuukautta irl aikaa, vai onko MW:ssä joku oma aikajana

Saa jatkaa, mutta samalta henkilöltä ei voi vastaanottaa. Kuuden pelaajan antaessa saat todellakin tuon $900 ja yksi kuukausi tarkoittaa irl-aikaa. Systeemi on vielä kokeiluvaiheessa, joten muutoksia tulee tapahtumaan paljon. Niistä sitten ilmoitetaan tähän topiciin.
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Downtown-työt

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa