McKiggel's [Avoimia työpaikkoja]

Siirry alas

McKiggel's [Avoimia työpaikkoja]

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 24.09.14 7:33

McKiggel's on yksi tunnetuimmista pikaruokaketjuista Modern Worldissa, ja se pitää päämajaansa Grenadassa, mistä se on saanut alkunsa vuonna 1981 Richard ja Peter McKiggelsien toimesta. Ketjulla on 646 ravintolaa kuudessa eri maassa, pääosin Pohjois-Amerikassa. Tuotteisiin kuuluu perinteistä amerikkalaista pikaruokaa hampurilaisten, uppopaistettujen kanojen ja pirtelöiden muodossa. McKiggel'sin erottaa muista pikaruokaketjuista erittäin halvat hinnat, joka toisaalta näkyy ravintoloiden sijoittuessa pääosin kaupunkien köyhemmille alueille (Lähes kaikkien ravintoloiden taso 1), kun taas vastaavasti esimerkiksi kilpailija McDonagh's on haalinut itselleen keskusta-alueet ja keskiluokan asuinalueet. McKiggel's-ketju on osa Thurman Organization LLC:tä.Ohjeet työntekijäksi

Kaupungissa on useita McKiggel's-ravintoloita, joten voit valita niistä itsellesi mieluisimman (tai vaikka työskennellä kaikissa). Ravintolatyöntekijän työn voi alottaa ilman mitään lupaa, eli sen kuin laitat työasun kuntoon ja siirryt tiskin taakse (lue kumminkin tämä ohje loppuun). Tehtävänäsi on huolehtia ravintolan yleisimmistä tehtävistä: kassanhoitoa (sisällä ja autokaistalla), ruoanvalmistus keittiössä ja siivoaminen. Esimiehenäsi toimii vuoropäällikkö tai ravintolajohtaja. Vuoropäällikön, ravintolajohtajan tai muun viran hakeminen edellyttää hakemusta BV:ltä (Bisneksen valvojalta). Palkan voi lisätä itselleen aina vuoron päätteeksi. Kaikki kysymykset ja oleelliset tiedot tähän topiciin.

Palkkaus:

  • Ravintolatyöntekijä: $250 / 15 min. Edellyttää, että ravintolassa on vähintään yksi aktiivinen asiakas. Kuukaudessa voi tienata korkeintaan $2000.
  • Vuoropäällikkö: $500 / 15 min. Edellyttää, että ravintolassa on vähintään yksi aktiivinen asiakas. Kuukaudessa voi tienata korkeintaan $4000.
  • Ravintolajohtaja: $4,000 / kk. Edellyttää, että ravintolassa on vähintään yksi aktiivinen työntekijä.
Henkilöstö

Donald Thurman, konsernijohtaja (Serri [BV])
Mary Rockwell, ravintolajohtaja (Shamorty [BV])


avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa