Grenada Herald 21/09/2014

Siirry alas

Grenada Herald 21/09/2014

Viesti kirjoittaja Serri lähetetty 21.09.14 2:33

Grenada Herald
September 21, 2014Liittovaltio myönsi lainatakauksen Grenadan jälleenrakennustöihin

Washington, D.C. Liittovaltion kongressi on päässyt viimein sopuun koskien Grenadan jälleenrakennustöiden rahoittamista. Viime viikolla Floridaa, ja erityisesti Grenadan kaupunkia, järisyttänyt Yorkiksi nimetty tornado on aiheuttanut valtavia tuhoja. Viranomaisten arvioiden mukaan Floridan infrastruktuurista on tuhoutunut noin 2-3 prosenttia, mutta Suur-Grenadan metropolialueella tuhojen määrän on arvioitu nousevan jopa yli 20 prosentin. Tuhot ovat arviolta aiheuttaneet kaupungille yli 700 miljoonaan dollarin kustannukset, mikä on ollut jo ennestään taloudellisista ongelmista kärsivälle Grenadalle aivan liian suuri menoerä. Konkurssin partaalle ajettu kaupunki voi kumminkin nyt huokaista helpotuksesta, sillä edustajainhuoneeseen lähes jämähtänyt lainatakaushakemus on vihdoin saanut hyväksynnän.


York-tornado kerkesi aiheuttamaan massiiviset tuhot lauantain aikana.

- Odottamattomat vastoinkäymiset ovat ravistelleet kaupungissamme asuvia perheitä, yrittäjiä, maanviljelijöitä ja lukuisia muita ihmisiä. Otamme tämän päivän tiedon kiitollisina, mutta vahvoina vastaan, puhui kaupungin pormestari Arnold Devlin (D) tänään Grenadan keskuspuistossa pitämässään puheessaan. Kolme vuotta sitten valittu pormestari on kumminkin ristiriitaisia tunteita herättänyt mies. Useat republikaaniedustajat ovat kritisoineet sitä, että lainatukipaketti hyödyttää enemmän itse pormestaria sekä häntä lobanneita yrityksiä kuin itse kaupungin asukkaita. Pormestaria on myös syytetty taloudellisten ongelmien aiheuttamisestä, sekä "ghettoutumisen" lisääntymisestä kaupungin syrjäseuduilla. Devlin on toisaalta päässyt suureen kansansuosioon liberaaleilla sosiaaliuudistuksillaan sekä "get hands dirty"-politiikallaan. Häntäkään ei voida aina syyttää, sillä kaupungit joita hän on johtanut, ovat kärsineet entuudestaan rakenteellisista ongelmista. Devlin tunnettiin aikaisemmin New Yenk Cityn pormestarina, jossa hän toimi aina vuoteen 2009 asti, kunnes tosin joutui eroamaan jäätyään kiinni crack-kokaiinin polttamisesta.


Grenadan pormestari Arnold Devlin piti tänään puheen keskuspuistossa. Puheessaan pormestari lupasi tuoda tukea sinne, missä sitä eniten tarvitaan.
Kalifornialainen rap-yhtye saapui Grenadaan

Grenada, Florida. Alunperin Los Diablosista alkunsa saanut rap-yhtye B-Unit on saapunut maanlaajuisella kiertueellaan Grenadaan. Räppärimiehet aikovat viipyä kaupungissa jopa kaksi viikkoa huolimatta York-tornadon aiheuttamista tuhoista. Vaikka yhtye on ollut kaupungissa vasta muutaman päivän, on päiviin mahtunut menoa ja vilskettä.

- Me oltiin eka jakaa nimmareita jossain Downtownin holleilla. Sit sinne ilmesty vaan näit pitkätukkia uhoojia. Pistin niistä ainakin kahta kunnolla turpiin, ennen kuin lähettiin meneen sieltä, kertoi yhtyeen keula-artisti Half-A-Dolla. Yhtye oli ollut jakamassa nimikirjoituksia Sherman Avenuen ja 5th Streetin kulmauksessa kun sattumalta samaan aikaan kadun toisella puolella oli järjestetty Occultic Cannibal -metalliyhtyeen fanitapaaminen Blitzkrieg-moottoripyöräkerhon tiloissa. Kahden eri porukan välillä oli alkanut huutelua puolin ja toisin, kunnes aikaisemminkin väkivaltaisista tempauksistaan tunnetun moottoripyöräkerhon jäsenet olivat hyökänneet metallikettingein ja pesäpallomailoilla varustautuneina B-Unitin fanien kimppuun. Joukkotappelua kesti noin 15 minuuttia, kunnes poliisi oli saapunut paikalle estämään sen.


B-Unitin F-Zone (vasemmalla) jakoi nimikirjoituksia keskustassa.

B-Unit, joka myös Blood Unitina tunnetaan, on neljän entisien Bloodz-katujengiin kuuluneiden perustama yhtye. Yhtyeen kappaleet kertovat heidän omista elämänkokemuksista: Kamppailusta slummien kaduilla, jengisodista, mutta myös hedonistisesta juhlantäytteisestä elämäntavasta silloin kun rahaa sattui olemaan. Yhtyeen mudostavat neljä räppäriä: Half-A-Dolla, F-Zone, F-Truck ja F-Zibit.


Viimeinen muokkaaja, Serri pvm 21.09.14 5:57, muokattu 1 kertaa
avatar
Serri
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Serri
Mies Viestien lukumäärä : 159
Liittynyt : 27.05.2013
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Grenada Herald 21/09/2014

Viesti kirjoittaja Falzone lähetetty 21.09.14 2:36

F-Zone ja F-Truck.. Hehe Very Happy
avatar
Falzone
Valvoja

Retro-nick(it) : Falzone, Tabu, Laiskamato
Nainen Viestien lukumäärä : 61
Liittynyt : 14.02.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa