Јован Чубриловић

Siirry alas

Јован Чубриловић

Viesti kirjoittaja P.B lähetetty 07.09.14 5:22

Grenada Metropolitan Law Enforcement Agency l Criminal Files l Jovan Čubrilović l Avataan tiedostoa...


Hahmolla pelaa PB

Nimi: Jovan Željko Anatolij Čubrilović (serb. Јован Жељко Анатолиј Чубриловић)

Syntymäaika/paikka: 24.10.1978 - Trebinje, Jugoslavia

Mitat: 182cm / 90kg

Tunnusmerkit: Slaavilaiseen mytologiaan viittaavia ja kyrillisin kirjaimin tehtyjä tekstejä tatuoituna lähinnä käsivarsiin ja selkään. Suurin osa näistä on saatu vankilasta. Siilihiukset ja hyvin hoidettu sänkiparta. Muutaman vuoden jatkunut kehonrakennus on kerännyt hänelle käsiin ja vatsaan lihaksia. Ei omaa juuri näkemystä muodille ja pukeutumiselle; menee julkisuuteenkin verryttelyvaatteissa tai missä vaan mikä tuntuu sopivalta.

Perheenjäsenet: Simona Osijeć (äiti), Zoran Čubrilović (isä), Robert Sandelson (isäpuoli), Mary Anne Sandelson (siskopuoli), Catherine Sandelson (siskopuoli)

Työ: Oman salinsa, Jovan's Iron Gardenin toimitusjohtaja. Toimii myös Club Heavenin turvallisuusvastaavana.

Tausta

Syntynyt Trebinjen kaupungissa Hertsegovinan alueella. Hänen isänsä, Zoran Čubrilović, oli peräisin Kroatiasta ja hänen äitinsä Simona Osijeć oli serbi. Koska hänen isänsä oli kovin poissaoleva eikä ehtinyt "työn" takia juuri tutustua poikaansa, hän omaksui äidiltään serbian kielen. 1980-luvulla Jugoslavian hajoamissotien alkuvaiheilla ristiriidat Zoranin ja Simonan avioliiton välillä alkoivat ilmetä.

Zoran alkoi yhä enemmän käydä kotona, ei tosin tutustuakseen perheeseensä paremmin. Hän uhkasi viedä molemmat poikansa ja vaimonsa teloitettaviksi kroaattisotilaille. Pelossa henkensä puolesta Simona ja Jovan karkasivat Zoranin ollessa öiseen aikaan ulkona, sen jälkeen kun he olivat kuulleet Zoranin puhuvan jotakin kroaattisotilaiden kutsumisesta heidän kotiinsa.

Simona ajoi Jovanin kanssa pohjoiseen, sillä he eivät uskaltaneet ylittää Montenegroa. Serbian rajalla heidät päästettiin hetken kireiden selvittelyjen jälkeen maan sisälle. Pribojin kaupungissa he asuivat muutaman vuoden, kunnes sota alkoi ottaa vakavia piirteitä. Tuhansia pakeni Jugoslaviasta, Simona ja Jovan heidän joukossaan. Vuonna 1991 he lähtivät luvattuun suojapaikkaansa Floridan Grenadassa.

Grenadassa hän kävi puoli vuotta kirkon koulua, mutta hän oli jo luovuttanut kaidan elämän puolesta. Hän lakkasi käymästä koulua 14-vuotiaana, ja luultavasti samoihin aikoihin alkoi pyöriä nuorisorikollisuuden parissa.

Rikosrekisteri

Grenada Police Departmentin tiedostoista

10.3.1995 - Rattijuopumus ja taponyritys. 2,000 dollarin sakko.

12.8.1996 - Huumeiden hallussapito. 200 dollarin sakko.

22.2.1999 - Varastetun tavaran hallussapito, laittoman aseen hallussapito. Edellisten rikosten perusteella tuomittiin 10 vuodeksi vankilaan, mahdollisuudella ehdonalaiseen seitsemässä vuodessa. Lisäksi 1,000 dollarin sakko.

4.3.1986 - Ehdonalaisrike. Joutui nyrkkitappeluun toisen miehen kanssa. Palautettiin vankilaan suorittamaan rangaistusta ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen.
avatar
P.B
Valvoja

Retro-nick(it) : PB
Mies Viestien lukumäärä : 39
Liittynyt : 28.05.2013
Paikkakunta : lande

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Јован Чубриловић

Viesti kirjoittaja Quentin Tarantino lähetetty 14.09.14 13:01

Erittäin hyvä esittely ja omaperäsyydestä annan plussaa.
avatar
Quentin Tarantino
Ylläpitäjä

Retro-nick(it) : Stuiggeli
Viestien lukumäärä : 50
Liittynyt : 29.05.2013
Ikä : 15

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa